Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Cs go

Skapad av hejsanhoppsan, 2017-01-05 15:46 i Datorer & IT

6 937
5 inlägg
0 poäng
hejsanhoppsan
Visningsbild
Hjälte 103 inlägg
0
Någon som vet vad felet är när man söker match i tävlingsinriktat och får upp "en match hittades åt dig, men xxxxx accepterade inte."

Det är lättare när vi är en full lobby än när vi söker själva . Vi är en rank ifrån varandra men sitter på samma nätverk.

Någon som vet felet??? Börjar bli rätt irriterande och tråkigt för dom andra vi spelar med också när det laggar ur rätt ofta.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

SmyggrekeN
Visningsbild
Kändis 26 inlägg
0
Är snubben på samma nätverk? eller använder personen en vpn? för ett annat land? Isåfall kan det vara problemet, testa starta om spelet annars.

Hejsan :)

hejsanhoppsan
Visningsbild
Hjälte 103 inlägg
Trådskapare
0

Svar till hejsanhoppsan [Gå till post]:

Vi bor tillsammans så vi sitter på samma. Har testat starta om både cs , steam men är fortfarande sammaSmyggrekeN
Visningsbild
Kändis 26 inlägg
0
Då kan din sambo skaffa en vpn, https://www.tunnelbear.com/ Så tror spelet att din sambo/kamrat vet itne va<d jag ska säga, är på ett annat nätverk eftersom ipn ändras, tunnelbear är gratis så testa det. Bara du anvädner en svensk ip-adress inom spelet så funkar det nog bra, annars vet jag tyvärr inte :) Lycka till iaf.

Hejsan :)

Anchezz
Visningsbild
F 24 Norrköping Hjälte 377 inlägg
0

Svar till hejsanhoppsan [Gå till post]:
Jag och min kille hade också detta problem och jag googlade lite men fick inget direkt svar, det kunde bl.a. handla om att vi slog ut varandras ip-adresser och blockerade varandra etc...jag testade att stänga av mina brandväggar för tillfället och då funkade det. Sedan satte jag självklart på dem igen efter gamet och nu har jag inga problem alls. När jag hade problemet hittade jag en sida med flera lösningar på problemet och brandväggen var en utav dessa, men tyvärr hittar jag inte sidan nu. Hoppas det löser sig!

Ingen status


Forum » Datorer & IT » Cs go

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons