Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Få bort gamla msn-kontakter från telefon - hjälp m

Skapad av alkx, 2016-09-02 15:46 i Mobilt & Bärbart

12 885
2 inlägg
0 poäng
alkx
Visningsbild
Hjälte 54 inlägg
0
Hej alla kunniga!

För några veckor sedan köpte jag mig en ny telefon (Samsung Galaxy S7 Edge) och är hittills väldigt nöjd! Jag har bara ett "problem" (om man nu kan kalla det så med allt som händer i världen....)
Alla min gamla kontakter som jag hade på MSN när man var typ 12-14 bast finns i telefonjäveln?? Nu snackar vi ju inte om nödvändiga kontakter som jag har nytta av, utan snarare min_katt_nisse_94
Hur fan får jag bort skiten? Säkert mitt eget fel att dom finns där, om jag av misstag valde att synka skiten när jag ställde in telefonen eller nåt, hur som helst har jag ingen aning om hur jag får bort dom? De dyker även upp när jag t ex skriver meddelanden bland de föreslagna orden. Vill jag skriva "puss & kram" kommer puss_kram_95 upp som förslag, vilket är otroligt störande..
Kan man på något sätt ta bort dessa kontakter ur telefonen? Jag har letat som en dåre men inte hittat något.. vore otroligt tacksam för svar!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Penta
Visningsbild
P 31 Uppsala Hjälte 1 413 inlägg
0
Är det på din gmail?
Använd den här sidan för att lättare kunna fixa dina kontakter
https://contacts.google.com/u/0/preview/all

Hög status


Forum » Datorer & IT » Mobilt & Bärbart » Få bort gamla msn-kontakter från telefon - hjälp m

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons