Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Dreamhack farligt?

Skapad av bananbomb, 2015-03-26 19:39 i Dator- & TVspel

3 811
18 inlägg
8 poäng
bananbomb
Visningsbild
Kändis 1 inlägg
0
Hej! Jag är en kille på 15 år, som väldigt länge velat till dreamhack. Mina föräldrar tycker att jag är för ung, och att det är "farligt". Har de rätt? Kan någon som har varit på dreamhack beskriva det? Jag har 4 kompisar som även ska dit, alla i min ålder. Har mina föräldrar något att oroa sig över?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

hejpare
Visningsbild
P 30 Kändis 4 inlägg
0

Svar till bananbomb [Gå till post]:
tycker det är en rimlig ålder för att åka till dreamhack om du nu åker och sitter bland dina vänner . Det är väldigt många personer på dreamhack och väldigt mycket besökare så det sker ibland stölder av dator tillbehör och har hänt att folk blivit av med sin dator, men oftast om inte alltid sker det då personen lämmnar sina grejer och går iväg en lång stund utan någon som vaktar dom. Men rent generellt så skulle jag absolut säga att det inte finns något att oroa sig för :) jag var på mitt första dreamhack när jag var 14 och hade grymt roligt och skulle gärna göra om det om jag fick chansen :)

Alster
Visningsbild
P 28 Uppsala Hjälte 2 292 inlägg
1

Svar till bananbomb [Gå till post]:
Det tycker jag verkligen inte. Din ålder är väl egentligen de flesta besökarna i. Nu har jag aldrig varit där med dator och hela kittet, men skaffar man ett lås och ser till att ha någorlunda koll på varandra så ser jag ingen anledning att oroa sig.

tänk på ett pålägg

weedcat
Visningsbild
P 32 Gislaved Kändis 119 inlägg
-5
Hört att folk blivit mördade, våldtagna, rånade, osv på Dreamhack. Så jag avråder alla att åka dit!

més que un club

YeahThatGuy
Visningsbild
P 26 Hjälte 97 inlägg
11

Svar till weedcat [Gå till post]:
Har hört att folk blir mördade, våldtagna, rånade osv utomhus. Så jag avråder alla att gå ut öht...

"Du ska vara jävligt tyst när du pratar med mig"er

weedcat
Visningsbild
P 32 Gislaved Kändis 119 inlägg
0

Svar till YeahThatGuy [Gå till post]:
Därför jag stannar inne vid datorn, där jag kan sköta det jobbet i spel!

més que un club

bonbon
Visningsbild
P 25 Hjälte 1 054 inlägg
0
Nej, det är inte farligt. Men ta med buntband så att du kan sätta fast allting i bordet, möss och mobiler blir lätt stulna.

En vis man sa en gång ingenting, ty han var vis

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
0

Svar till bananbomb [Gå till post]:
Mina föräldrar vägrade släppa dit mig i den åldern, men de hade ingen riktig anledning till det annat än att de hört att folk fått åka ambulans därifrån pga grov vätskebrist. Dricker man enbart energidryck får man skylla sig själv, det är min syn på det..

Dreamhack är inte direkt farligare än något annat LAN. Det är lite mer folk, så risken finns att man blir av med grejer, men är man försiktig lär inget hända. Min kusin berättade dock om hur det var någon som avsiktligt hällde cola i någons dator något år, så risken finns alltid.

Even boys have something to say if you listen long enough

kallen
Visningsbild
P 26 Hjälte 95 inlägg
0
Inte "farligare" än något annat stort evenemang, snarare säkrare med tanke på att den vanligaste typen du kommer träffa där är nördiga tonåringar.

:D

Timi
Visningsbild
P 28 Norrköping Hjälte 358 inlägg
0

Svar till bananbomb [Gå till post]:
Det är inte farligt, det värsta som han hända är att någon snor dina grejjor och att du blir erbjuden strul av en tjock brud (ganska stor chans).

Jag har varit där endast en gång, men ska dit i sommar, eftersom ni är 4 pers så råder jag er att ni går 2 och 2, om ni ska iväg.

Eller så pratar ni ihop er med dem som sitter nära er, så dem kan hålla koll på era saker.

Ha även med en hel del kontanter, eftersom mat och dryck är skapligt dyrt. Så länge ni är där och inte drygar eller startar bråk, så är det nog inga problem :)

busmalin
Visningsbild
F Jönköping Hjälte 229 inlägg
0
Som folk innan har sagt så tror jag egentligen att det enda man behöver oroa sig för är att få sina saker stulna, se till att ni alltid har någon som sitter kvar vid datorerna så att någon har koll på era grejer. Tänk också på att även om ni är där men sover vid era grejer så finns det antagligen en liten risk för att saker försvinner, att sova två och två och sedan vara två som är vakna kanske är något att föredra.

En pessimist i sitt livs form

DuoGamerz
Visningsbild
P 32 Hjälte 387 inlägg
0
Dreamhack är bara så farligt man gör det :), om du startar bråk eller hänger med "fel" folk och gör raid till Statoil osv klar det kan bli farligt.

men bara prata med dina föräldrar och försäkra dig om att du kan sköta dig och erbjud pappa eller mamma vara där med dig under 24H så dom ser vad det handlar om :) man ska vara där iaf en gång det är en upplevelse värt dom pengarna man betalar även idag

Dunka Plåt

Darkdoniiie
Visningsbild
P 26 Västerhaninge Kändis 524 inlägg
0

Svar till bananbomb [Gå till post]:
Dina föräldrar bör ej oroa sig för dig! Att dra till Dreamhack är populärt och mycket vanligt i din ålder :)

Ingen status

AndreasVilcans
Visningsbild
Kändis 9 inlägg
0
Vilka är de vanligaste spel man spelar på DreamHack?
Seroster
Visningsbild
32 Kristianstad Hjälte 6 655 inlägg
1

Svar till bonbon [Gå till post]:
Buntband :'D
Forum image

Seroster ser dig.

YeahThatGuy
Visningsbild
P 26 Hjälte 97 inlägg
0

Svar till AndreasVilcans [Gå till post]:
Aldrig varit där men Counter Strike: GO och LoL borde vara väldigt vanligt. De spelen man brukar spela på e-sport events.

"Du ska vara jävligt tyst när du pratar med mig"er

kattkatt2
Visningsbild
F 24 Kändis 9 inlägg
0
Jag var där förra året med min tjejkompis, det var några killar som betedde sig obehagligt. Men det är bara att ignorera :) Min mobil blev stulen där, fast det var nog bara för att jag var lite slarvig haha. Annars är det nog chill med det andra! Jag var 14 förra året när jag åkte och alla som jobbade där (crew) var super schysta.

:))))

Allot
Visningsbild
P 30 Hjälte 51 inlägg
0
Stölder är det maaassor av. Så man måste hålla konstant god uppsikt på sina saker. Annat händer där med men håller man sig ifrån utkanterna och inte gör nåt dumdristigt så borde det gå. Men man ska undvika att gå ut ensam.

Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Dreamhack farligt?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons