Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

eRepublik

Skapad av Pajrik, 2010-01-21 16:13 i Dator- & TVspel

879
3 inlägg
2 poäng
Pajrik
Visningsbild
P 31 Solna Hjälte 559 inlägg
2
Tjenare! Jag tänkte bara kolla om det var nån som var intresserad av ett ganska så häftigt mmo-spel, på internet. Erepublik heter det och man skapar en medborgare i valfritt land (smartast är ju sverige annars kan det bli svårt att förstå andra spelare om man inte pratar samma) man kan skaffa sig ett arbete, gå med i militären, skapa företag, starta en tidningsredaktion, vara aktiv i politiken m.m. Alla länderna tävlar mot varandra i kampen om världsmakten!

www.erepublik.com är länken.

Tillägg av Chaosweaver 2010-01-21 16:21

Inte uppmuntra till ref-länkande.

Jag har ingen status :(

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Pajrik
Visningsbild
P 31 Solna Hjälte 559 inlägg
Trådskapare
0
Juste, om ni tycker att det är svårt att förstå spelet så ge inte upp! Kolla in den här tutorialen istället (den är rätt lång men bra)

http://www.erepublik.com/sv/article/help-for-new-players-v6-996840/1/20

Jag hoppas inte det gör nåt att jag länkar specifikt eftersom det är till ett forum och inte har med mig eller mitt account att göra

Jag har ingen status :(


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » eRepublik

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons