Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Gamer tjejer?

Skapad av Borttagen, 2013-06-28 21:51 i Dator- & TVspel

15 853
91 inlägg
-20 poäng
WhiteWidow
Visningsbild
P Hjälte 2 423 inlägg
0
Svar till Memiinem [Gå till post]:
1. Man har ett stort intresse för spel, och spenderar mycket tid på dom. 2. Far Cry 3 är det enda FPS-spel som jag köpte enbart för singleplayer. Och FC3 har nog den bästa och roligaste campaign jag spelat hittills. Men just nu är mina favoritspel DayZ, SWTOR och LoL. (Gotta get dat plat:@).Tillägg av WhiteWidow 2013-06-29 12:17

För övrigt så finns det inget värre än tjejer som hela tiden måste komma med; "hihi, im a girl :33 am i the only girl in here?? XD" i varenda jävla spel. Spela spelet istället för att försöka få uppmärksamhet bara för att du är en tjej som spelar spel. *Deeerp.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Panda
Visningsbild
P Rönninge Hjälte 3 815 inlägg
0

Svar till Jopmok [Gå till post]:
Hur gör det inte det? :$$$$$$$$

Hatar allt.

Jopmok
Visningsbild
P 27 Hjälte 1 552 inlägg
0
Svar till Panda [Gå till post]:
Hon skriver ju något i ett senare inlägg som får mig att ifrågasätta om hon verkligen är som du säger :) Men det är i alla fall sant det du säger.

Panda
Visningsbild
P Rönninge Hjälte 3 815 inlägg
0

Svar till Jopmok [Gå till post]:
Ah, orkade bara läsa första. Vem vet!

Hatar allt.

Calahombres
Visningsbild
Hjälte 30 inlägg
0

Svar till woot [Gå till post]:
Erfaren*

Murrig
Visningsbild
F Hjälte 1 695 inlägg
-12
Gamertjejer är lite som h-ästtjer. Egentligen vet man ingenting om någon av dem, man har aldrig träffat någon och känner inte någon -om man inte går på ett rid eller IT-gymnasium såklart. Vilket man inte gör.

Det enda sättet man har lyckats locka fram dem från sina mörka utdimensionerade fantasivärldar där de svävat rundor i någon lycklig hobbybesatthet är när man har provocerat dem på sociala medier så som Facebook. Då kryper de plötsligt fram från sina fuktiga skrymslen, argare än någonsin och börjar fylla kommentarsfälten med rabiata små inlägg. "H-ästar är inte alls hamburgare!!!!" "Ffs jävla n00bfjortisar, palla whinea era fucking duckfaces."

Jag brukar dock kunna särskilja de två sekterna från varandra. Som det klargörs i exemplet ovan komunicerar gamertjejerna på ett främmande spåk som kallas "Urban". Och för att kommunikation ska vara möjlig krävs tillgång till http://www.urbandictionary.com. Sen är gamingtjejerna inte lika förbannat prydda utan mer "YÄÄÄH wee wee"

What doesn't kill you fucks you up mentally.

Lobax
Visningsbild
P 30 Uppsala Hjälte 5 448 inlägg
3
Svar till Murrig [Gå till post]:
Vänta, så gamer-tjejer finns på IT-utbildningar? Varför fanns det ingen under min gymnasietid då!?

I want my money back! :@

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 982 inlägg
1
1) Man tycker om att spela spel, lägger en del tid på det och har ett större intresse än "snittet".
2) Halo-serien (de tidigare spelen främst), Skyrim, Maplestory.. ja.., Crysis 2 & 3, Need for speed Most Wanted, Super Smash Bros.
3) Ja, även om jag när jag pluggar knappt har någon som helst tid för att spela.

Att man är en "gamer" är enligt mig ingenting negativt. Så länge man inte enbart sitter i sin ensamhet framför skärmen. Jag brukar spela xbox och vännerna jag träffat där har även gått och blivit riktiga vänner. Vi är en ganska "tight" grupp, träffas minst 1 gång varje år för att spela tillsammans, men vi passar även på att göra massa annat kul när vi träffas. Vissa av dessa är folk som bor nära, men som man lärt känna bättre och börjat umgås med mer "privat" efter att man under spelandet lärt känna deras "riktiga" jag, inte bara det "jaget" som många människor visar utåt. Man känner inte riktigt en person förrän man pratat med denne klockan 03-04 på morgonen, om ni förstår tanken? När man är trött så släpper man "garden" lite och man lät känna varandra på en lite "djupare" nivå. De vänner jag träffat genom xboxen har bidragit enormt till min personliga utveckling, det är några som alltid finns där och man har alltid någon att prata med. Alla har problem och det är fruktansvärt skönt att veta att det alltid finns någon att prata med. Man kan sätta sig och spela vilket spel som helst, förr eller senare är man alltid inne i någon sorts diskussion och de är sällan relaterade till spelet man spelar, trots att vi spelar väldigt seriöst.

När man läser detta så kanske det låter som att jag är en väldigt inåtvänd person, som sitter inne och gömmer mig från verkligheten, men det är långt från sanningen. Visserligen älskar jag att spela, jag har många vänner som jag träffat över internet, men det innebär inte att jag alltid sitter där. Det är kul att spela, men jag älskar att gå ut och faktiskt göra "riktiga" saker också. Bara för att man är en gamer så innebär det inte att man är en oduschad, skvallerbytta som bara vill sitta framför sin skärm. Jag föredrar att träffa folk ansikte mot ansikte, jag älskar att vara ute och jag prioriterar i princip alltid "verkligheten" före att sitta inne och spela, men det innebär inte att jag inte är en gamer.

Jag är en person som "hypar" innan spelsläpp, som letar reda på massa information som läckt ut om spelen. Jag är en riktigt seg jävel i konsol-krigen och jag älskar att spela, men jag älskar även att gå ut på krogen, ragga på tjejer, supa, busa och allt som hör till. Det ena utesluter inte det andra och om man tror det så är man förbannat trångsint.

Even boys have something to say if you listen long enough

ellans
Visningsbild
F 29 Hjälte 300 inlägg
0

Svar till Memiinem [Gå till post]:
Så en "äkta" gamer tjej sitter i för stora kläder utan att ha ett socialt liv? Den myten tycker jag passar in lika bra som den med de "sexiga" gamer tjejerna.

It's like 151 rum, pineapple juice and malibu, caribou get them all numb

Snorungen
Visningsbild
F 25 Hjälte 206 inlägg
0
Svar till Memiinem [Gå till post]:
1. Att man är intresserad av att sitta framför tv eller datorskärmen hela dagarna man kan säga att en gamer sitter vid datorn så länge man kan ;)
2. LoL och WoW ibland och Assassins creed spelen
3. Ja men bara för att jag har blivit beroende vill inte spela så mycket egentligen ;)

och varför skulle det vara fel med en gamer tjej? det är väll samma som som en "gamer kille" :)

Ingen status

Snorungen
Visningsbild
F 25 Hjälte 206 inlägg
-1


Svar till ellans [Gå till post]:
Du nämnde sexiga gamer tjejer och egentligen om du gör dig själv "sexig" alltså tvättar dig ;) och sminkar klär dig snyggt så kommer du nog bli riktigt populär bland killarna ;) Vad vill en gamer ha förutom en snygg brud som spelar mycket och spelar samma spel ;) :D :P

Ingen status

Daimboy
Visningsbild
P 29 Hjälte 136 inlägg
0
Om en tjej är i master league på sc2 så är hon guldvärd, annars får det vara.
Lobax
Visningsbild
P 30 Uppsala Hjälte 5 448 inlägg
0
Svar till Daimboy [Gå till post]:
Låter som att du som alla andra dreglar efter maddelisk. Det coola med henne är ju dock inte att hon ligger top master och är nästan profs, utan att hon samtidigt doktorerar inom matematik. Tyvärr har ju Snute paxat henne. Jävla norrmän...

Oliveran
Visningsbild
P 29 Åkersberga Hjälte 5 719 inlägg
0
Svar till Memiinem [Gå till post]:
1. Någon som spenderar hutlös tid vid datorn / TVn.

2. M&B - Warband, Baldur's Gate, Neverwinter Nights (1), Pokémon, and the list goes on and on...

3. Ja.

You're my boo! ~

Pajrik
Visningsbild
P 31 Solna Hjälte 559 inlägg
0
1. Att man gillar att spela spel.
2. Strategispel är min favoritgenre, gillar spel såsom europa universalis, hearts of iron, total war-spelen, age of empires, stronghold m.fl.
3. Ja, men bara på sommaren.

Jag har ingen status :(

GameNeerd
Visningsbild
F 29 Hjälte 62 inlägg
0

Svar till Memiinem [Gå till post]:
"men du sa att det är tjejerna som suger på regler och så men va fan gör inte killar då? dom suger ju precis lika mycket och får vredes utbrott och slå sönder massa skit. ibland tycker jag att tjejer som spelar kanske ha lite mer hyffs än vad killarna har och du kan inte komma och skylla på hur vi va skapade för nu så finns det pojkflickor och sånt"

Haha aww, that's cute. Du... Du vill inte höra mig när det går riktigt dåligt i MP. Jag som undviker svordomar till 90% glömmer totalt bort det när jag failar hårt! Speciellt under Horde i GoW2. :c

-----------------
Now then, answer time~

1. Jag ställde den här frågan på Fuse för ett tag sedan och kom fram till att man är gamer så länge man genuint faktiskt njuter av spelet och verkligen inte bara spelar det för att det är mainstream. Självklart kan man inte direkt klassa Farmville, Sims Social och liknande spel som "true gamer" spel, men spel är spel. Remember that.

2. Hmm, skulle väl säga Final Fantasy IX, med Final Fantasy X och Tomb Raider: Angel of Darkness på delad andra plats. :3

3. Jag är gamer, ja. Jag behöver inte använda mig av "gamer girl" då gamers är gamers, oavsett kön. In fact, ditt kön ska inte ens spela någon roll i den här diskussionen. Uppfyller du "mina" krav är du gamer oavsett utseende.


sänk inte din standard för att höja ditt värde.

Kaviar
Visningsbild
P 31 Torslanda Hjälte 386 inlägg
0
Svar till Memiinem [Gå till post]:
1.
Tycker nog fan att "gamer"-grejen är så tjatig faktiskt om jag ska få vara ärlig. Så just nu skulle jag nog säga så som dom flesta svarat.
Är insatt i spelet/spelen, är bra och faktiskt spenderar mest tid framför datorn än någon annanstans.

2. Just nu så vet jag faktiskt inte :P Kanske Nintendoland? Har spelat det väldigt mycket det senaste. Men annars om man kollar over-all så är nog Warcraft 3 frozen throne mitt absoluta favoritspel på PC.

3
Skiter nog fan om folk kallar mig gamer. Ibland sitter jag vid datorn och ibland inte helt enkelt.Föredrar att sitta och spela tillsammans med folk än online, därför gillar jag inte de nya konsollerna som är till för det, PS och Xbox. Är mer åt nintendo-hållet.

Fullt medveten om att alla spel inte bara är online! Tycker bara att känslan är väldigt mycket bättre på ett Wii/Wii U ^^

Somebody's poisoned the waterhole!

sommarloljk
Visningsbild
Hjälte 530 inlägg
0

Svar till GameNeerd [Gå till post]:
Är du en gamer? Det kunde jag aldrig ha gissat! Med tanke på ditt namn

det där var ett jävla ställe att ställa ett ställe på. ställ det där stället på nåt annat jävla ställe, istället

GameNeerd
Visningsbild
F 29 Hjälte 62 inlägg
0

Svar till sommarloljk [Gå till post]:
Huehue, right?

sänk inte din standard för att höja ditt värde.

eysofta
Visningsbild
P 32 Stockholm Hjälte 24 inlägg
1

Svar till envelope91 [Gå till post]:
Word!

Stämmer otroligt bra faktiskt!


1. Man är insatt i spelvärlden och ser det som en hobby och även spenderar stor mängd tid åt att spela.

2. League of Legends, Heroes of Newerth, DotA. Men just nu spelar jag bara LoL.

3. ja

Ingen status

Paradox
Visningsbild
P 31 Göteborg Hjälte 3 850 inlägg
5

Svar till Murrig [Gå till post]:
Ditt inlägg har (i min erfarenhet) noll relevans, betydelse, eller korrekthet.

Snutte.

Jopmok
Visningsbild
P 27 Hjälte 1 552 inlägg
1

Svar till Paradox [Gå till post]:
Forum image

weedcat
Visningsbild
P 32 Hjälte 12 inlägg
1
Svar till Memiinem [Gå till post]:
1. Att man har en dator och TV-spel. Att man är insatt i spelet som man spelar, och att man är bra på det också.

2. Jag skulle nog säga att mitt favorit spel är CS 1.6. För jag var som fast i det, och spelade det så fort det kom ut. Sen har jag visserligen spelat 1.5 också.

3. Nej jag ser mig nu för tiden som en s.k "Casual Gamer". Dvs jag spelar inte överdrivet mycket som jag gjorde förut. Utan jag spelar mer när jag känner för det. Förut så satt jag på flera tusentals timmar på mitt cs konto.Tillägg av weedcat 2013-07-16 13:29

Vill för övrigt inte heller spela längre. För när jag väl spelar, så blir jag fast i det. Vilket inte funkar i dagsläget då man har en flickvän, och hon ska gå före allt annat! :)

I will be the end of your fucking existence

felixafg
Visningsbild
P 26 Entertain-crew 256 inlägg
0

Svar till Memiinem [Gå till post]:
1. Man måste ha en aning om spel. Borde känna till nya samt gamla spel och vara insatt i spelvärlden. Det är man dock inte om man kör skitiga flash spel från sidor som till ex " crazymonkeygames.com".
2. Svårt att säga, LoL men har fallit tillbaka på WoW.
3. Yes sir

"Profibilder är för töntar"

vise_mannen
Visningsbild
Hjälte 1 161 inlägg
1

Svar till Memiinem [Gå till post]:


1.För det första så behöver man inte sitta inne 24/7 för att vara en gamer. En gamer för mig tar spelandet någorlunda seriöst samtidigt som man är intresserad av spel och kulturen kring det. Dvs du ska kunna prata och diskutera spel även om du inte spelar:)

2. Finns väldigt många men de jag spelar just nu är Starcraft 2 och Skyrim.

3. Ja

Ingen status

Snopp
Visningsbild
P -990 Bergkvara Hjälte 5 452 inlägg
0

Svar till Gargamel [Gå till post]:
I'M ON IT LIKE UGLY ON AN ORC!

Duck
Visningsbild
P 32 Hjälte 124 inlägg
0

Svar till Memiinem [Gå till post]:

1. Personligen så är jag intresserad av både spelen och spelkulturen som finns runt dem.
Det jag menar är hålla sig uppdaterad om nya spel som håller på och utvecklas, titta på lets plays, nya trender inom spelmedia som kickstarter m.m.

Om du har ett spelintresse så finns det många sätt att hålla sig uppdaterad om vad som händer.

Är en bra tidning som jag har mer eller mindre varje nummer av sedan 2006.
http://www.pcgamer.se/

Totalbiscuit som ger dagliga nyheter om spelmedia i sin content patch och mycket annat.
http://www.youtube.com/user/TotalHalibut

+ några andra värda att kolla in också
http://www.youtube.com/user/AngryJoeShow
http://www.youtube.com/user/mans1ay3r
http://www.youtube.com/user/TheSw1tcher

2. Half life serien, AoE 2, CoH, Killing floor, X com:EU och lol är stor favoriterna :D

3. Lite små töntigt känns det att sätta en sådan label på sig själv, men ja det skulle jag nog kunna påstå att jag är :P

Sen till det som gjorde dig så förbannad.
Spel mediet har varit väldigt grabbigt, så om en snygg tjej har satt på sig ett headset med en kontroll i handen så har det gjort många pojkar glada i byxan.
Bilderna är tagna för att skapa uppmärksamhet och folk har gjort värre saker för uppmärksamhet.
Så inget att bli alltför upprörd över.

Kvack

Daimboy
Visningsbild
P 29 Hjälte 136 inlägg
0
Svar till Lobax [Gå till post]:
Nej, ogillar Madde starkt. Orkar inte att hon får massa spons och uppmärksamhet bara för att hon är master. Jag har slått henne många gånger på laddern men ändå får hon massa sponsorer osv, bara för att hon är tjej.

Murrig
Visningsbild
F Hjälte 1 695 inlägg
-2

Svar till Paradox [Gå till post]:
Hur kan mitt intryck av gamertjejer bedömas som korrekt eller relevant?

Jag träffar inte på så många gamingtjejer när jag är ute och rör mig i samhället och enda gångerna jag märker av dem är när de skriver oförståeligt game-relaterat stuff på sociala medier. Det är inte korrekt eller relevant? Har jag drömt eller vad menar du?

What doesn't kill you fucks you up mentally.

Aston
Visningsbild
P 33 Örebro Hjälte 2 284 inlägg
0

Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Gamer tjejer?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons