Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Mulle meck bygger hus bugg?

Skapad av Titowam, 2016-12-21 08:03 i Dator- & TVspel

4 575
4 inlägg
2 poäng
Titowam
Visningsbild
P 26 Karlskrona Hjälte 660 inlägg
2
Jag har en lets play på YouTube (#selfpromotion) där jag spelar Bygg Hus med Mulle Meck, och nu har jag kommit till en punkt där jag ska hjälpa Marja att få fast en glaskupol på sitt hus. Glaskupolen gick sönder, och då sa Mulle något som "ojdå, sånt kan hända, men tur att Figge har fler!" men nästa gång när jag åkte dit så var glaskupolen på hennes hus. Antagligen ska man få en stenbit utav henne men jag fick ingenting utav henne. Jag får inga meddelanden via telefonen eller någonting alls, och jag har verkligen fastnat.
Jag kollade på en video på YouTube och då såg det ut som att han fick en stenbit utav henne (det var en ganska redigerad video så jag vet inte om han fick den eller inte) och han fortsatte spela, men jag har bara två utav de tre stenbitarna som behövs för att fortsätta spelet. Jag har åkt bl.a. till Figge för att se om jag får en glaskupol men jag får bara fram att han vill bjuda på kaffe.

Tänkte att jag kanske skulle kunna öppna upp filerna i Macromedia Director (eftersom det är gjort i det programmet) men jag hittar verkligen ingenting jag kan ändra om. Program Files-mappen är bara på c.a. 8-9 megabyte och jag vart jag kan kolla runt för att hitta sparfilerna. Dom ligger inte heller i mina dokument. I mitt huvud ska det bara gå att öppna upp en fil, lägga till någon siffra eller något så kommer den saknade stenbiten upp i lådan och så kan jag fortsätta spelet som om att inget har hänt.

Jag har svårt att tro att jag kan kontakta Levande Böcker (tror inte ens företaget finns kvar) för att få hjälp med buggen så jag har verkligen fastnat!

Tillägg av Titowam 2016-12-21 08:04

Jag vet att jag kan börja om spelet men det känns jävligt irriterande att behöva börja om och spela igenom ett par timmar bara för att kolla om det kommer funka.

Discord: Titowam

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Drickz
Visningsbild
P 29 Umeå Hjälte 768 inlägg
0
Levande Böcker heter numera Pan Vision. Jobbigt det där med buggar som gör att man måste spela om hela spelet :(
https://sv.wikipedia.org/wiki/Pan_Vision

Ingen status

Titowam
Visningsbild
P 26 Karlskrona Hjälte 660 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Drickz [Gå till post]:
Skickade mail till dom nu, i princip bönar och ber dom om en lösning eller om dom har någon aning om vad jag ska göra, bara liksom någon person jag kan kontakta eller nåt kan hjälpa. But for now, looks like I'll just have to wait.

Discord: Titowam

Titowam
Visningsbild
P 26 Karlskrona Hjälte 660 inlägg
Trådskapare
0
Bump, har fortfarande problem! Inget svar från PAN Vision heller :(

Discord: Titowam


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » Mulle meck bygger hus bugg?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons