Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

The sims 2

Skapad av Sameriksson, 2015-09-07 11:58 i Dator- & TVspel

1 786
2 inlägg
0 poäng
Sameriksson
Visningsbild
P 25 Hjälte 780 inlägg
0
Tjena, har fått en skoldator, den är inte så jättebrabra som alla säkert förstår.. Men den uppnår alla krav för att spela the sims 2, det går väl sådär.. Men hur mycket jag än sänker grafiken på spelet så "buggar" det när jag flyttar runt kameran i spelet, det liksom glappar in en annan bild. väldigt svårt att förklara, men det är likadant om jag har på lägsta grafik eller på högsta.. Så det känns som om det inte borde ha med datorn att göra egentligen.

Någon som vet hur jag kan få det att sluta bugga? Vet tyvärr inte vad datorn heter så kan inte länka den. Förlåt för att det är lite konstigt skrivet, lite stressad när jag skriver just nu. Men ni förstår säkert, tack.

Veronica Maggio. <3

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

feta_kaninen
Visningsbild
P 35 Norrköping Hjälte 141 inlägg
0

Svar till Sameriksson [Gå till post]:
Kolla att drivrutiner är uppdaterade på datorn , moderkort , grafik , processor etc etc , ett bra program för det är advanced systemcare 7 . Finns fritt att ladda hem det är bara att googla

Once and never again


Forum » Fritid » Dator- & TVspel » The sims 2

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons