Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

En film ja såg för länge sen

Skapad av Borttagen, 2012-03-18 01:37 i Film & Kultur

1 841
3 inlägg
0 poäng
Hejhej123123
Visningsbild
Kändis 3 inlägg
0
Hallå, nu är det såhär att ja vill hemskt gärna ha namnet på en film som ja såg för länge sedan men har glömt bort.. Den handlade om typ.. Ja tror att det var jul och det var en polisstation där det var massa brottslingar och nåra poliser som vakta dom på dagen hade det typ kommit en ny kriminell dit. och sen på natten kom det nåt kriminellt team och skulle ta tillbaks han för han var nån sån där (superskurk) och då skulle typ kanske 2-4 poliser hålla bort massa av dom från stationen och för att göra det fick dom lov att släppa ut dom kriminella som hjälpte dom... Är det nån som har en endaste aning om vad det är för film skulle hemskt gärna vilja se den igen, såg den som grabb när ja var typ 10år

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

fyren
Visningsbild
P Borlänge Hjälte 76 inlägg
0

Svar till Hejhej123123 [Gå till post]:
Assault on Precinct 13

Uhga

Hejhej123123
Visningsbild
Kändis 3 inlägg
Trådskapare
0

Svar till fyren [Gå till post]:
tackar ska bli kul att se den igen :)


Forum » Fritid » Film & Kultur » En film ja såg för länge sen

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons