Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Gå till en kiropraktor?

Skapad av Karolinaheart98, 2018-06-04 22:18 i Mat & träning

7 325
2 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Karolinaheart98
Visningsbild
F 23 Legend 11 inlägg
0
Hej! Har tränat med styrketräning i 3 år och snart i 1 och ett halvt år så här jag kämpat med att få en riktig kontakt i ena skinkan, alltså så blir min träning (ojämn). Har varit hos sjukgymnast men har inte hjälpt så mycket och min rumpa blir bara mer ojämn.. tror ni att man kan gå till en kiropraktor? För har ont i min höft ibland och det knakar å knastrar hela tiden, så jag kanske e sne eller nått? Är det nån som har varit hos kiropraktorn och tror ni isåfall dom tar emot mig ?

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Joah
Visningsbild
P 30 Legend 102 inlägg
0
En kiropraktor kommer med största sannolikhet ta emot dig. Det finns alltid något dom kan knaka och braka i. Du kanske har en sne höft eller ett ben som är pytte lite kortare än det andra, vad vet jag?

Om jag var dig skulle jag först kollat med en fot-expert, om ditt problem kan lösas med en tjockare sula i ena skon så får du reda på det och det är en engångskostnad.
En kiropraktor kan du gå till i åratal utan resultat eller med fantastiska resultat, oavsett så är det väldigt dyrt.

Fot-experter, det finns säkert ett finare ord för såna, brukar man bland annat kunna hitta i butiker som säljer just träningsskor och dylikt.

Ingen status


Forum » Fritid » Mat & träning » Gå till en kiropraktor?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons