Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Träna bort fett som 14 åring,

Skapad av Borttagen, 2012-08-22 22:16 i Mat & träning

10 112
18 inlägg
6 poäng
Sex och blandat
FlyingFart
Visningsbild
Kändis 4 inlägg
0
Tjenare,
Nu är det ju så att jag har försökt i väldigt lång tid att gå ner i vikt, Men det har aldrig fungerat, man tränar i några dagar, sen blir det lixom inte av eftersom att man tänker lixom på att man inte kommer få något resultat eftersom man är 14 och alla säger att det är svårt att gå ner i vikt som 12-15 åring.

Fast nu sitter jag här och tänker på att jag fan inte ska ge upp nästa gång, så jag undrar om man kan få lite tips på vad man kan göra i veckan för att bränna bort fett, Joggade förut 7km i några dagar, var brutalt utmattande.

Vill mest bara bli av med dom små chips boobsen och den brutala fett röven, åtminstånde en del, men det konstiga är att jag ser fet ut fast jag kan endå se 4 st nästan 6 av mina magmuskler, och man läser ju att man ska ha minst 10% kropps fett för att dom ska synas.

Men snälla ge mig lite tips på vad jag kan göra i veckan för att bränna fett, Jag äter nyttigt, inge chips, godis etc. Dricker heller inge onyttigt.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Snopp
Visningsbild
P -994 Bergkvara Hjälte 5 452 inlägg
0

Svar till FlyingFart [Gå till post]:
Motionera och ät nyttigt, det finns inget mer till det än så. Kan ju ge dig tipset att dricka mycket vatten.

Vad väger du, och på vilken längd?

Tjingsallad
Visningsbild
P 27 Lund Hjälte 10 405 inlägg
0
Svar till FlyingFart [Gå till post]:
Hur tar du dig till/från skolan? Ifall det inte är allt för långt och du åker buss så kan du ju alltid cykla/promenera.

<--- Pro // Did i ask you what you thought you maggot?!

FlyingFart
Visningsbild
Kändis 4 inlägg
Trådskapare
0
Väger 46kg, 162 lång
Earthquake
Visningsbild
P 24 Norrköping Hjälte 472 inlägg
4

Svar till FlyingFart [Gå till post]:
Du är ju typ underviktig om du väger 46 kg.

FUK

litenblondin92
Visningsbild
F 28 Kungälv Kändis 154 inlägg
1

Svar till FlyingFart [Gå till post]:
Väger du bara 46kg till den längden skall du inte ner i vikt iallafall, jag e 160 cm o väger 65 kilo och är inte ens mullig.
Det du skulle kunna göra är väl att typ cykla, åka inlines, simma eller liknande så du bygger lite muskler på kroppen och får en mer fit kropp, men inte träna för hårt förnsen du är färdigväxt :)

"Även en stark kedja har sin svaga länk"

FlyingFart
Visningsbild
Kändis 4 inlägg
Trådskapare
0
Saken är ju den att man bor på landet, ganska svårt att cykla, åka imlines etc. Det enda man kan göra är typ att jogga och göra cardio övningar.
FlyingFart
Visningsbild
Kändis 4 inlägg
Trådskapare
0
Så om man äter en bra frukost, typ yogurt,flingor och te, en nyttig lunch med mkt grönsaker och samma sak med middagen, och så dricker jag mycket vatten när jag blir hungrig, räcker det då med att jogga några kilometer varannan dag och lite cardio träningar för att gå ner i vikt på en bra tid.
FantaaZtique
Visningsbild
P 22 Östersund Skrotlyftande Motormekare 2 031 inlägg
-1

Svar till FlyingFart [Gå till post]:
Oh my gawd. Väger själv ca 67kg och är 167 lång, jag ser inte mig själv som supersmal men inte direkt att jag behöver gå ner i vikt heller.

/mute keinanen

trepp11
Visningsbild
Hjälte 93 inlägg
0

Svar till FlyingFart [Gå till post]:
Det ända du behöver göra är att bli av med mer än vad du får i dig, då förlorar du fett (få i dig protein dock så du inte bränner ner muskler istället).

Blodapelsin
Visningsbild
P 31 Hjälte 1 838 inlägg
1

Svar till FlyingFart [Gå till post]:
Sluta discoträna! Det kan vara grymt svårt att få in det i huvudet, jag vet, jag har gjort misstaget själv och i princip alla i din ålder (även äldre) gör samma misstag, speciellt när det gäller träning på egen hand... Dvs börjar inte övernatt med att träna varje dag och bara äta nyttigt. Börjar med något som faktiskt skulle fungera under en längre tid, träna 3 ggr i veckan eller nått och ät bara godis och skräpmat en dag i veckan. När du kört så ett tag kan du ta det ett steg längre, träna 4-5 dagar och bättra på maten lite till osv. Det är viktigare att du tränar varje vecka under en längre tid än att du tränar varje dag i 2 veckor och sedan inte alls på 2 veckor osv.

Sen som alla säger, du är långt ifrån överviktigt, du är smal, anledningen till att du inte är nöjd med din kropp har inget med vikt att göra. Går du ner en massa i vikt kommer du se ut som om du suttit i Auschwitz.

Börjar bygg lite muskler istället, har du inga muskler kommer du inte få dem att synas hur lite fett du än har på kroppen. Du är i den åldern också där bygga muskler är relativt lätt, du kommer få fastare, snyggare kropp. Det är garanterat det lättaste sättet, bry dig inte om fettet, du har inte vidare mycket, bygg lite muskler i stället om det är utseendet som är viktigt för dig.

Ingen status

LonnyLoLife
Visningsbild
P 31 Burträsk Hjälte 4 744 inlägg
0
Träna lite mindre och öka mängden succesivt. Att bygga en kropp tar år.

Din mening är inte koherent. Den innehåller inte biceps.

Catlover2000
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0

Svar till litenblondin92 [Gå till post]:
Whattt??? Jag är dryga 164 cm lång väger 52 kg och ser mig som fet?sb-on-riki
Visningsbild
F 24 Legend 186 inlägg
0
För det första tycker jag inte att du ska träna för att få bort fett, det låter som att du väger rätt så lite. Men att träna i lagom mängd är hälsosamt, gör inte tabben att köra på stenhårt några dagar för att sedan tröttna, utan försök få in en rutin på saker som inte är så stenhårda, ex cykla till skolan. Men som sagt, gör inte detta för att du känner att du vill gå ner i vikt, utan för din hälsas. Se till att också äta ordentligt med näring när du motionerar mer.

Ingen status

sb-on-riki
Visningsbild
F 24 Legend 186 inlägg
0

Svar till sb-on-riki [Gå till post]:
För din hälsas skull*

Ingen status

TindraL
Visningsbild
17 Veteran 1 inlägg
0
MUSKLER VÄGER MER ÄN FETT!! NÄR JAG BÖRJADE TRÄNA VÄGDE JAG 42 KG NU VÄGER JAG 49KG OCH HAR MUSKLER O ÄR SMAL ÄT NYTTIGT BARA OCH TRÄNA HÄLSOSAMT. O JAG ÄR OXÅ 14 OCH ÄR LIKSOM 171CM LÅNG OCH VÄGER 49 KG O ÄR IT MULLIG SOM JAG SJÄLV SER DET!
Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0
Tråden är nästan 5 år gammal -_-

Svar till TindraL [Gå till post]:


Sluta förfölj mig! -_-

sb-on-riki
Visningsbild
F 24 Legend 186 inlägg
1

Svar till Chubaka [Gå till post]:
Wups! Well, jag skyller på catlover ^^

Ingen status


Forum » Fritid » Mat & träning » Träna bort fett som 14 åring,

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons