Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Ta mc kort

Skapad av Vicks, 2019-07-16 19:41 i Motor

7 558
2 inlägg
0 poäng
Vicks
Visningsbild
P 27 Hjälte 2 055 inlägg
0
Tjena.

Hur pass svårt är det att ta körkortet för MC om man har stor erfarenhet av att ha kört tung mc utomlands, bil samt moped i sverige (körkort i 5 år)? Det jag undrar mest över är hur en MC förare ska bete sig i trafiken jmf med en bilförare, är det några trafikregler som ändras, etc?

Jag kan köra MC (växlad, dock kört max 150 cc) så jag vet hur man krypkör, växlar, kör försiktigt med hänsyn till trafiken runtomkring, etc.

Tack.

┌∩┐(◕_◕)┌∩┐- “What happens to the hole when the cheese is gone?” — Bertolt Brecht

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 975 inlägg
0
Rimligtvis, inte jättesvårt - men nu har jag inte MC-kort och är inte så insatt.

Största problemet jag ser är att du skulle kunna ha lärt dig "dåliga" vanor när du kört tidigare och att vissa saker kan komma att behövas rättas till, men min kusin tog MC kort utan några som helst svårigheter i en snarlik sits. Hon tog några lektioner med körskola och körde sen privat med sin pappa några gånger och mycket mer än så behövdes inte.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Fritid » Motor » Ta mc kort

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons