Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Boxning

Skapad av Borttagen, 2018-08-02 00:16 i Mellan Himmel och Jord

1 328
5 inlägg
0 poäng
Messi1010
Visningsbild
Stammis 14 inlägg
0
Hej
Jag tränar boxning och har gjort det i 3 månader älskar sporten väldigt mkt och har utvecklats rkt mkt på en kort tid har nu även börjat sparrad och har gjort det 3 gånger problemet jag har är att jag tappar fokuset och även att jag blundar när slagen kmr mot mig vilket ör såklart ett problem är det en vanlig sak som tiden kmr göra bättre elr måste jag själv gör nått åt det

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Withz
Visningsbild
Stammis 264 inlägg
0

Svar till Messi1010 [Gå till post]:
Hur menar du med att du tappar fokuset? Har det att göra när du blundar för slag? Och varför blundar du? Är du rädd för att bli träffad i ögat? Är väl lite som en målvakt i fotboll / hockey som är bollrädd, enda sättet att träna bort det är att sparras med någon du känner och låta dom slå på dig medan du tittar. Blunda i boxning är inte bra, det måste du träna bort. Räcker redan att man blir yr i bollen av slagen, att blunda för dom blir man ju ännu mer sårbar :D

Så, skaffa en sparringkompis och träna mycket på slag mot huvudet och kämpa dig igenom din reflex / rädsla.

Ingen status

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 29 Göteborg Hjälte 2 735 inlägg
0

Svar till Messi1010 [Gå till post]:
Du har tränat i tre månader och har lite erfarenhet av sparring. Det är bara naturligt att du inte kommer kunna boxas som Manny Pacquiao. Om din sparringpartner slår så hårt på din gard att du har svårt att inte stänga ögonen, be honom köra lite lugnare, förklara att du är nybörjare. Detta är en vanesak. Ju mer van du blir vid sparring och att ta emot slag desto lättare kommer det bli att inte krypa ihop och blunda, vilket är vanligt för nybörjare som inte är vana vid att känna på en massa slag.

Du måste konstruera ytterligare pyloner


Forum » Mellan Himmel och Jord » Boxning 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons