Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Gjort något dumt stöld

Skapad av Cissi122, tisdag 31/5 17:38 i Mellan Himmel och Jord

2 302
2 inlägg
0 poäng
Cissi122
Visningsbild
1 inlägg
0
Jag gick förbi ica affären . Dom ställer ut sina blommor för försäljning Jag stal 3 styckna blommor(små) en kosta 49:- 39:- 79:- gav till min mamma på morsdag Nu har jag jätte ångest Vågar inte gå till den butiken eller förbi där. Tänk om dom har övervakningskamera utomhus / vid blommorna? Jag gjorde det hyfsat diskret la det i min sportväska men mitt på ljusa dagen man kan lätt idifera mej vid övervakningskamera se att det är jag.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Plattpannkaka
Visningsbild
4 inlägg
0

Svar till Cissi122 [Gå till post]:
Som jag vet har butiker bara övervakningskameror inne i butiken, men om någon nu skulle ha sett dig borde dom ha anmält stölden. Då skulle även du ha fått veta det.
Håll dig lugn och bry dig inte om det så länge du inte snor något mer.


Forum » Mellan Himmel och Jord » Gjort något dumt stöld

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons