Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Inga vänner 13år hjälp!

Skapad av duffle, 2016-02-07 21:34 i Hamsterpaj

4 698
7 inlägg
-1 poäng
duffle
Visningsbild
Kändis 1 inlägg
0
Hej, jag är nu 13 (14 om 3 månader) så som rubriken säger så har jag knappt några vänner, jag vill gärna göra något annat än att spela på datorn på helgen har många vänner på internet men inga som bor i Sverige. Har en vän som jag umgås med mycket men vill gärna ha flera jag simmar 2 gånger i veckan en där som jag ofta skypar med men vi har aldrig gjort nåt utanför simmningen. Våran Klass i skolan är inte den roligaste vi gör ibland saker utanför skolan men inte mycket vi har för mesta bara sleepovers och spelar fotboll väldigt ofta vill gärna ha tips på hur jag skaffar nya vänner!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

doodlesplosh
Visningsbild
Kändis 7 inlägg
-2
Skaffa vänner är sjukt svårt, testa appar där du hittar vänner som typ Tinder och Hot or Not. Det kanske är ställen där man ska skaffa kille men jag hittade faktiskt många vänner där och dessutom gav det mig bättre självförtroende så jag har efter det haft det lättare att skaffa vänner irl.
Penta
Visningsbild
P 31 Uppsala Hjälte 1 413 inlägg
3
Finns det scoutkår i närheten där du bor?
Vi scouter är alltid välkomnande och du finner snabbt nya vänner i olika åldrar :)

Hög status

yaboi2002
Visningsbild
P 21 Kändis 5 inlägg
0

Svar till duffle [Gå till post]:
Ingen expert, men du kanske kan försöka lära känna de i din klass bättre? Jag har hittat vänner genom att snacka med mina klasskamrater mer.

Känner mig bra.

Carly
Visningsbild
P 25 Skepplanda Kändis 5 inlägg
0
Hej duffle! Som doodlesplosh sa så är det rätt så svårt att skaffa vänner, och självklart kan man använda sig av appar som Tinder och Hot or Not etc.

Men jag skulle föreslå att du försöker prata mer med dem i simningen och i klassen, som yaboi2002 föreslog. Men också se om du kan gå med i andra klubbar, eller om det finns någon fritidsgård i området. Det gäller att inte vara rädd för att socialisera sig och vara sig själv bland främlingar.

Hoppas det var till hjälp! :)

Kaffe

DinGud
Visningsbild
P 31 Kändis 116 inlägg
-2
Det går nog inte. Just när en är 13 går det inte att få nya vänner. Vänta tills du är 14.

Ingen stat. Bara hat. Hälsningar från Peter Jöback. Denna sida är juniorflashback.


Forum » Mellan Himmel och Jord » Hamsterpaj » Inga vänner 13år hjälp!

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons