Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp mig

Skapad av Alicehatrem, 2017-09-02 09:15 i Mellan Himmel och Jord

3 966
5 inlägg
0 poäng
Alicehatrem
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Hej, jag är en tjej på 13 år som är 1,68 cm, jag tycker det är ganska långt men det är det att jag känner mig alltid längre en mina vänner, och jag var hos läkaren i vintras och han sa då att jag ungefär kommer bli 1,77 och jag vill verkligen inte, skulle göra allt för O stoppa min längd, är längre en min storasyster som är två år äldre en mig och min mamma, vet det kanske inte låter mycket men mår så dåligt över min längd.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Joah
Visningsbild
P 32 Kändis 102 inlägg
0
Det är tyvärr inte mycket du kan göra åt din längd, det är så det råkar bli bara. Du får lära dig tycka om den du är som den du är.

Det kanske hjälper att ta reda på varför du mår så dåligt över din längd. Är det något du vill dela med dig av? Vet du ens varför du mår så dåligt?

Ingen status

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
0

Svar till Alicehatrem [Gå till post]:
Ta det lugnt, var glad för att du inte har något värre att oroa dig för och gå till skolsyster om du mår sämre.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

Klas-Kenny
Visningsbild
P 30 Växjö Hjälte 12 128 inlägg
0
Var glad och nöjd och acceptera läget.

Om de där 177cm stämmer så är det absolut inget fel med det. Ingen "extrem" längd på något sätt, och det har många fördelar att vara lång.

Rätt verktyg till rätt arbete - Makaroner äts med sked.

meganicke
Visningsbild
P 34 Bromma Hjälte 359 inlägg
0
Jag är 1.92 lång och skulle bara bli glad om man skulle träffa en tjej som är så lång. Plus att det är ju riktigt snyggt med långa tjejer också :).

Forum » Mellan Himmel och Jord » Hjälp mig 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons