Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Mensen försvinner inte

Skapad av Mensa2punkt0, 2018-10-30 19:37 i Mellan Himmel och Jord

2 098
4 inlägg
0 poäng
Mensa2punkt0
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0
Hej jag e tjej som är 15 år och för 1 år sedan började jag med preventivmedel minipiller. Ända Adda jag började äta pillerna har jag inte haft en enda bloddroppe i byxan, även då har jag glömt att ta pillerna då och då, har även aldrig fått mensvärk under tiden jag tagit pillerna, det enda är humörsvängningar.Men för kanske en månad sedan glömde jag ta dom i 1 vecka, men inget blod kom. Sen helt plötsligt i förrgår fick jag mensvärk, och sen upptäckte jag att mensen kommit. Nu är det 3e dagen och det kommer ett jävla vattenfall av blod (förlåt för tmi) men asså mår rikgit dåligt för hatar att ha mens och blir så känslosam när den kommer, börjar gråta av ingenting. Vet ni vad som hänt? De va nämligen så att i helgen tog jag pillerna men dum som jag va drack jag mängder med alkohol och spydde därför upp dom, sedan tänkte jag inte mer på det. Men grejen är nu att även att jag tar pillerna så fortsätter mensen endå. Vad ska jh göra? Har ni något tips om vad det kan vara? Kommer jag va förblödande resten av livet eller vadå. Tacksam för seriösa svar.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Klas-Kenny
Visningsbild
P 30 Växjö Hjälte 12 128 inlägg
0
Det har gått tre dagar, det är kortare än en normal menstruation, ta det lugnt.

Om det inte slutat om ett par veckor skulle jag rekommendera att prata med UMO om det.

Visa spoiler
Jag är fullt medveten om att 2 veckor är mer än en normal menstruation, men det är inte ovanligt att man har "underliga" menstruationer när man tar preventivmedel.Rätt verktyg till rätt arbete - Makaroner äts med sked.

edmond
Visningsbild
P 324 Hjälte 1 829 inlägg
0

Svar till Klas-Kenny [Gå till post]:
väl sagt!

Ingen status

AnnaL
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Besök gynekolog.


Forum » Mellan Himmel och Jord » Mensen försvinner inte

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons