Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Ung tjej <- -> Äldre kille

Skapad av Borttagen, 2008-11-16 02:30 i Mellan Himmel och Jord

12 118
177 inlägg
-32 poäng
IRREALMUNDO
Visningsbild
Karlstad Hjälte 334 inlägg
0

Svar till PiL [Gå till post]:Skämmer jag ut mig själv? Nej, jag skämms inte! Jag tycker verkligen så. Man blir fan rädd när såna som han är på en sådan sida som den här och letar 15 åriga tjejer!

Konstig för att jag säger som jag tycker, mm. Då är ju du lika konstig ellerhur?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

IRREALMUNDO
Visningsbild
Karlstad Hjälte 334 inlägg
0

Svar till Shinra [Gå till post]:Visst han kan vara kvar så sett pga. reglerna! Men som han själv sa, han vill inleda ett förhållande med en icke mydig person, och det besvärar mig och många mer. Jag säger vad jag tycker som många andra gör.
Shinra
Visningsbild
Handen Hjälte 1 820 inlägg
0

Svar till IRREALMUNDO [Gå till post]:
Men du anser alltså att han bör sparkas ut för sina åsikter?


Nej, bara nej.

Drumbuddy
Visningsbild
P 33 Sundbyberg Hjälte 1 251 inlägg
0

Svar till PatrikEtuna [Gå till post]:
Visst det är inte olagligt, sen kan man diskutera hur opassande det är. Jag som jobbar en del på en grundskola vet hur lätt det skulle vara att få omkull en tjej runt 15, min erfarenhet gör att jag väldigt lätt får dom dit jag vill. Det märker man när man med väldigt enkla knep får en hel klass på ens sida eller får en jobbig elev att bli utskrattad av hela klassen.

Din erfarenhet gör att du lätt får yngre människor att tråna efter dig bara för att du manipulerar, dessutom förstår jag inte hur du kan vilja ha någon som är 15 när du själv är 30+, du är förhoppningsvis bra mycket mognare och bör vilja ha något stadigare?
Och i fall att du blir tillsammans med en 15-åring, ska du dumpa henne när hon vuxit till sig? Är något sjukt med åldersfixering.


Ingen status

Andy
Visningsbild
P 33 Stockholm Hjälte 7 344 inlägg
0
Shit vad alla håller på och dillar om det här. Det är lagligt så varför bryr ni er? Sen när blev HP internets moralgrotta?

I'm back, with blazing arrows

litenplutt
Visningsbild
F 31 Hjälte 272 inlägg
0

Svar till PatrikEtuna [Gå till post]:
Kan ju säga av egen erfarenhet att det är sådana som du som gör att man inte vill ha bild här på Hamsterpaj. För man är rädd för sådana som du. Visst, du är säkert snäll men det känns riktigt fel att en 30-åring skulle ragga på en tonåring. Okej, du har inte raggat på mig men du snackar ju om att det är helt normalt att ha en ung tjej. Är det en fetisch eller?

litenplutt
Visningsbild
F 31 Hjälte 272 inlägg
0

Svar till IRREALMUNDO [Gå till post]:
Håller med dig. Men du, om det är din riktiga msn som du har i "statuset" så ja, är du rädd på riktigt ifall du kan lämna ut din msn bara sådär?

henke_n
Visningsbild
P 31 Hjälte 115 inlägg
0
ok nu har jag läst lite här och då tänkte jag lägga en liten åsikt om hela saken först så vill jag säja att det är fel av dej att leta efter 15 16 åringar i första hand utan vad jag tycker är att om en 15 åring blir kär i dej och du kär i henne ok då är det bra så men varför ska men gå och leta på unga tjejer när det finns gått om medel ålders kvinnor som är singlar
hhf009
Visningsbild
Katrineholm Hjälte 324 inlägg
0
Svar till PatrikEtuna [Gå till post]:
Väldigt intressant tråd det här..
På Hp's pedofilpolicy står det att en person över 20 inte får söka kontakt med barn under 15 år i relationsbyggandesyfte, och jag hade inte sagt någonting om det inte var så att din presentation är en... kontaktannons. På det här sidan finns det ju gott om barn under 15 år (och på din press står det inte 15+), och jag undrar ju då om en fjortonåring skrev till dig, om du då skulle säga att hon var för ung?

MissDiss
Visningsbild
F Hjälte 758 inlägg
0
Alltså, så länge människan vet vad han sysslar med och lyder lagen så låt det vara.. Låt folket göra som de vill.
Pixxel
Visningsbild
Hjälte 4 245 inlägg
0

Svar till PatrikEtuna [Gå till post]:
Och du anser såklart att alla 30+ är så underbara som du beskriver och alla unga killar är omogna som man käkar korv och tittar på nedladdade filmer med?

Det är oftare så att man som nyförälskade (eller inte) går på bio på en träff och tar en fika. (Gör man som äldre också men!) Man ska ha kul när man är yngre,inte käka på nån formell jäkla restaurang och sedan följa med någon,vars lägenhet är så prydligt inredd.

Tjejer som gillar äldre killar,ja! 2-4 år äldre. gillar 15 år äldre killar. Dock finns det några som faller för en snygg 30+.

Min poäng är alltså att man ska ha kul i tonåren,inte starta ett jäkla långt förhållande som ändå inte kommer att hålla. (Det finns mirakel, men väldigt få sådana).Punkt.


JAG ÄR EN JORDGLOB

Janet90
Visningsbild
F 32 Tungelsta Hjälte 5 476 inlägg
0

Svar till Shinra [Gå till post]:
okey,ja du kanske har rätt men årsskillnaden stör mig oxå


Obey me,believe me,just trust me, Worship me,die for me,be grateful now,be honest now,be precious now,be mine, just love me

YouNameIt
Visningsbild
P 29 Stockholm Hjälte 1 inlägg
0
Jag tycker att bara för att det är lagligt så ska man inte hålla på och ragga på 15 åringar när man är 30. Ja jag tycker i stort sett att du är en pedofil eftersom du säger som argument att det är lagligt. Och jag tycker att pedofil är man om man tänder på minderåriga tjejer och har sex med dem.

Däremot så tycker jag att du borde få vara här på hamsterpaj utan att någon kallar någonting. Om du är här för att hitta en tjej och går in på en ungdomsida för det syftet så ska du bara dra.

Jag är 90 % säker på att du skulle ha det ihop med en 13 åring om det var lagligt och det gör dig egentligen till pedofil.

Jag pallar inte kopiera din korkade text om din lägenhet din bil m.m men du skriver att många tjejer skulle välja dig istället för en tonårskille för att du har mer pengar. Men då handlar det ju inte om nåt jävla seriöst förhållande som du snackar om hela tiden utan bara pengar.

Eftersom du inte har gjort mig någonting så ska jag inte hacka på dig nu och säga vad en date med dig skulle innebära.
PiL
Visningsbild
932 Korpilombolo Hjälte 5 463 inlägg
0

Svar till IRREALMUNDO [Gå till post]:
Ja det gör du. Och folk som skämmer ut sig behöver inte nödvändigtvis vara medvetna om det själva.

Du propagerar för en sak som sätter dig över en annan individ, när denne har exakt lika stor rätt att vara här som vad du har.

Det är som om jag skulle säga: "Jag tycker vi ska radera alla tjejer som är här för att enbart ragga på andra tjejer, för jag, och många andra tycker att det är äckligt!"

Det håller inte, för de har exakt lika stor rätt att vara här som vad jag har.

Niggern skriker och gråter, allt medan Gud förlåter.

PiL
Visningsbild
932 Korpilombolo Hjälte 5 463 inlägg
0
"Och jag tycker att pedofil är man om man tänder på minderåriga tjejer och har sex med dem. "

Förlåt men: HAHAHAHAHAHA, dagens skratt. Vem fan bryr sig om vad du tycker? Pedofili är när man tänder på prepubertala barn. Det är som om jag skulle säga: "Jag tycker att alla som gillar träd är homosexuella". Du kan inte ändra en definition och döma andra efter den?

Niggern skriker och gråter, allt medan Gud förlåter.

w_of_w
Visningsbild
F 30 Hjälte 34 inlägg
0

Svar till Beckis [Gå till post]:

Bra synpunkt

Tänker gås

Pontifex_Maximus
Visningsbild
P 31 Hjälte 2 062 inlägg
0

Svar till IRREALMUNDO [Gå till post]:

Du skriver att det är sjukt att han blir attraherad av tonåriga tjejer..
Det är trots allt naturligt att vara det, kvinnor är som mest fertila vid den åldern. En naturlig instinkt alltså.

Att man inte ligger på samma nivå vid stora åldersskillnader är en annan sak, likaså det moraliska.

Plus att du har en fel uppfattning om vad pedofli är.


Rezo
Visningsbild
P 31 Trelleborg Hjälte 2 399 inlägg
0

Svar till Borttagen [Gå till post]:

Det känns bara omoraliskt, lite som att utnyttja någon med lägre intellekt, åtminstone erfarenhet och mogenhet.

Men sant som du säger, det är inte emot lagen, och det är som sagt upp till var och en att bestämma vem man vill älska. Nej du, jag måste faktiskt hålla med dig.

Shinra
Visningsbild
Handen Hjälte 1 820 inlägg
0
Jävligt kul att ni lyckades mobba ut personen i fråga så pass mycket att han raderade sitt konto. Han gjorde inget fel och ska därför respekteras precis som alla andra, men det här visar bara hur jävla svårt dagens ungdomar har för att förstå böjelser och olikheter.

Personer ska respekteras och inte behöva utstå personliga attacker för att han uttrycker en åsikt eller tycke.

Jävla idioter.

Tillägg av Seroster 2008-11-17 22:05

Jävla idioter i kvadrat.Tillägg av Joel 2008-11-17 22:37

I like more kubik... Kaka! :DTillägg av RonjaZorina 2008-11-18 08:33

Måste också slänga in en /agree på idiot-grejen..-.-
Känner ni er bra nu?Tillägg av Knowhow 2008-11-30 23:34

Såklart så är man lite seg tillbaka till tråden och ser att den är låst och personen i fråga är borta.

Det är så man undrar hur pass fientliga folk här är. Visserligen kan jag själv tycka att en så pass stor åldersskillnad är lite väl tilltagen men det är inte förbjudet enligt någon lag i detta land (talar då om tjejer på 15+ som attraheras av äldre män) och därför har ingen här rätten att döma och mobba ut människan.

Han må kanske inte reflektera de åsikter ni står för men det råder åsiktsfrihet i detta land och sedan när blev det orätt att ha en egen åsikt.

Måste fördöma det beteende många visat upp.

Nej, bara nej.


Forum » Mellan Himmel och Jord » Ung tjej <- -> Äldre kille

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons