Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vill ligga mer med one night stand

Skapad av Helpme123, 2019-09-07 12:17 i Mellan Himmel och Jord

3 024
5 inlägg
-1 poäng
Helpme123
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
-1
Hej, jag har en grej som gör mig lite ledsen/ångestfylld.
Förra fredagen så 30/8 så gick jag hem med en kille efter en fest, vi låg med varandra men eftersom vi båda var lite påverkade så gick det inte så bra, så jag skrev till honom på snap samma kväll att vi kan ta det nån gång när vi är nyktra, varpå han svarar med en tumme upp.

Dagen efter snapade han mig ett mycket och var flörtig och skickade mycket flört emojis. På söndagen så frågade jag om han kunde ses på måndagen, han skrev att han hade träning. Sen på måndagen så fick jag reda på att två personer hade sett oss gå hem ihop på fredagen, och sedan sagt det till varenda jävel på skolan.

Det var då jag märkte att han började bli lite off mot mig och typ dissade snap hela tiden, vilket han har gjort typ hela veckan. Så i onsdags frågade jag honom om det var något som var fel, han svarade nej. Sen lite senare på kvällen så frågade jag om han va ensam hemma i helgen, han skrev att han inte var det, då svarade jag att jag är det hela nästa vecka då mina föräldrar åker utomlands, han svarar ”Hahaha jasså” och han fattade att jag menade att jag ville ligga igen, sen skriver jjag skriver ”ja men det låter väl trevligt ” varpå han svarar skit drygt ”är du så sugen” jag ba ”Nja men sånt brukar gå bättre när man är i nyktert tillstånd” han ba ”japp” (tog förövrigt hans oskuld). Sedan skrev jag ”ingen behöver få veta” han ba ”Ne det är upp till dig” o sen skicka han igen ”jag säger iaf inget till nån” och jag ba ”Ne inte jag heller jag vill ju inte att folk ska veta” han ba ”låter bra” och sen slutade det med att han skickade bild när han hade handen innanför kalsongerna när han låg i sängen.

Men han dissar fortfarande till och från nu, jag vet inte hur jag ska tolka honom för jag vill verkligen ligga med honom igen, men vet inte hur jag ska kunna fråga honom så att jag får ett tydligt svar utan att verka för desperat.

Serösa svar tack

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
35 Göteborg Administratör 2 513 inlägg Online
0

Svar till Helpme123 [Gå till post]:
Fast han verkar ju ändå vara intresserad, så det är väl bara att bjuda hem honom att se film eller nått nästa vecka så är det löst. Ni måste ju inte ha kontakt 24/7 tills dess.
Behöver inte vara så komplicerat :)

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till Helpme123 [Gå till post]:
Intressant är han nog, men troligen nervös. Och blir man för nervös kan det även påverka sexlusten.

Sluta förfölj mig! -_-


Forum » Mellan Himmel och Jord » Vill ligga mer med one night stand

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons