Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Pung och snopp problem

Skapad av Borttagen, 2018-09-30 17:48 i Sex & Sinne

1 096
4 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
zeatrem
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Tja! Nu äre såhär att min pung och en del av snoppen är helt torr och flagnar bort en del av huden men just nu är det som ett russin ungefär, jag har testat ett flertal återfuktande och fettande hudkrämer, och har beställt en svampinfektionskräm och skall testa den nu.. Det kliar som fan ibland o när jag tar på pungen känner jag hur torr den är och hur hårt skinnet är jäntemot den nya huden under.. Kan det vara svamp? Eller är jag bara allmänt torr? Jag rakar mig, duschar dagligen och efter duschen brukar ja återfukta mig där nere.. Kan de hända att det kommit svamp dit? Jag vägrar gå till VC eller UM för ja är alldeles för pryd för att slänga upp pungen på och visa ”skönheten” för någon...

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
31 Göteborg Ordningsvakt 2 315 inlägg Online
0

Svar till zeatrem [Gå till post]:
Svamp låter rimligt, testa och se!

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 889 inlägg
0
Det skulle absolut kunna vara svamp

Svamp på penisen brukar göra att ollonet blir rött, torrt och börjar fjälla. Ibland kan också penisskaftet, pungen eller ljumskarna bli röda, torra och fnasiga.

Du kan få en vit hinna på eller runt ollonet, under förhuden eller på penisskaftet. Hinnan brukar vara svårare att tvätta bort än smegma som finns naturligt under förhuden.


https://www.umo.se/kroppen/snippan/svamp-i-underlivet/

Prova krämen och se om det funkar. Om det inte hjälper får du nog ta och släpa dig till en ungdomsmottagning för att få hjälp ändå, oavsett hur pryd du är.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Sex & Sinne » Pung och snopp problem

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons