Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Politikens syskonkärlek

Skapad av Borttagen, 2010-09-17 14:33 i Politik

7 916
53 inlägg
3 poäng
val2010
Visningsbild
Kändis 11 inlägg
3

Nu ska jag berätta en hemlig historia. Visste ni att det i svensk partipolitik finns två bröder, allt i den klassiska tappningen att den ena är god och den andra är ond? Det stora problemet är att vi inte vet vem som är den gode och vem som är den onde. Detta överlåter till er användare att avgöra. Vi presenterar bevisen och sen röstar ni om det, allt i en ren och sann demokratisk anda.


Personerna vi talar om är självklart Kristdemokraternas Göran Hägglund och Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson. Utöver det klart uppenbara likartade utseendet så delar dessa två herrar en mängd personlighetsdrag. Göran är 20 år äldre än herr Jimmie, men det intressanta är att Jimmie är född ett år efter att Göran flyttade hemifrån. Kan det vara så att Görans moder tog sista chansen att ha lite skoj nu när hon blev av med sin son? Självfallet adopterades Jimmie bort till det avlägsna Blekinge, detta då Göran verkligen hatar saker som inte sker enligt bibeln i hemmets äktenskap. Helst under täcket så ingen kan se, det han kallar för kärnfamiljen.

Självfallet är det så att Göran är väl medveten om sin lillebroders existens, därför han så gott som han kan tar hand om honom. Detta ser man i att Göran tvingar sina kristna demokrater till åsikter som är sverigedemokraterna light, för att göra dessa mer legitima. Även Jimmie är medveten om hur illa han blivit behandlad och det är i detta vi finner förklaringen till hans hat, han känner sig övergiven och projicerar detta i ett hat. Hatet mot just muslimer beror på hans svarta hår.
Då hans moder är halvfinska och därmed blond är Jimmie övertygad om att hans moder ingick i samlag med en muslimsk man, därför är det islams fel att han inte fick växa upp vid sidan om Göran och lära sig hata bögar i Jönköping. Göran som den goda storebror han är gör allt för att
visa sig bättre än Jimmie och är därför som tidigare nämnt en respektabel kristdemokrat som egentligen bara vill styra hur folk har sex. Dock är han en liten fjolla som inte kan ignorera blodets makt och hjälper därför sin lilla svarthåriga bror.

Det är även här vi kan se den största likheten mellan bröderna, det som antagligen avslöjade dem. Ett så pass grovt homohat kan enbart gå att ärva inom samma familj, finns ingen möjlighet att de blivit uppfostrade så. Detta är nedärvt och tyder på absolut släktskap. Även deras vurmande för kärnfamiljen måste vara nedärvt, även om det framstår som tämligen hycklande med tanke på hur de behandlat lilla stackars Jimmie genom åren, magen till fräckhet och deportera honom till Skåne går inte ens hitta i Sverigedemokraternas invandringspolitik.

Att Jimmie på grund av sin utsatthet blev den rebelliska sonen är lika självklart som att barnet till en narkoman är lite jobbig. Därför sprang han och blev medlem i Sverigedemokraterna (efter ett misslyckande i moderaterna), ett sorts hardcore Kristdemokraterna. Detta då lilla Jimmie faktiskt har Göran som sin högsta idol och vill göra allt Göran gör fast bättre. Ett tydligt exempel på hans förvirrade övergivna bakgrund. Han måste hela tiden hävda sig.
Tydligaste exemplet på hur han idoliserar sin bror är att blott ett år efter att Göran kuppade till sig makten i KD springer Jimmie och får makten i SD. Här belyser vi även svårigheten med att vem som är den onde eller den gode, för Jimmie apar ju bara efter brorsan men vill göra det bättre.

Göran däremot skäms klart och tydligt för sitt släktskap med denna oäkting som krossade hans heder och kärnfamilj. Därför måste Göran ständigt officiellt ta avstånd från sin broder, han måste hela tiden uppvisa sig som bättre, mer ordnad, finare, vältaligare och med accepterad. Detta har skapat att lilla Göran blivit en enorm träningsnarkoman som i det närmaste gränsar till en anorektiker. Detta då han faktiskt delar samma politiska åsikter som sin lillebror och därför får hävda sig på det rent ytliga planet (även om jag anser att han kunde slutat köpa exakt likadana glasögon och skippa att ha samma frisyr istället).

Skribent: Garm


Vem är då den gode och den onde? Vi står handfallna i våra resonemang och kommer ingen vart. Därför behöver vi nu hjälp utav er medlemmar.

Poll

377 röster - Skapa egen poll

Vilken är den onde brodern?

Göran eller Jimmie Häggsson?

Vilken är den onde brodern?

(Då varken Kristdemokraterna eller Sverigedemokraterna orkade att svara på våra mail så fick vi tid över till att skapa den här artikeln, tack Göran och Jimmie!)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Samhälle & vetenskap » Politik » Politikens syskonkärlek

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons