Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Att ta körkort

Skapad av Mindgimmet, 2016-06-18 02:35 i Livet

4 962
4 inlägg
0 poäng
Mindgimmet
Visningsbild
Hjälte 99 inlägg
0
Lite dum fråga kanske men när man köper ett paket från en trafikskola, t.ex. 5 körlektioner och teori.. hur går det till?
Får man "i läxa" att läsa vissa delar av teoriboken fören ästa körlektion osv?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Drickz
Visningsbild
P 30 Umeå Hjälte 768 inlägg
0
Du får nog i läxa att kunna teorin tills du ska göra de två proven.
Kan hända att läraren ber dig läsa något kapitel tills nästa gång om hen märker att du är helt vilsen på det området.

Ingen status

MissDiss
Visningsbild
F 30 Hjälte 63 inlägg
0
Det paketet körskolan jag gick på hade var det 6 lärarledda teorikvällar, 5 eller 6 körlektioner och så fick man med teoriböcker samt obegränsat med tester via datorn. Jag behövde aldrig läsa något visst kapitel i samband med körningen utan de var mer ihop med teorifrågorna man gjorde på nätet som avgjorde vilket kapitel i boken man skulle uggla i. :)

I will always be your girl... <3

Enok
Visningsbild
P 29 Hjälte 504 inlägg
0
Hade någon paket när jag tog körkort. Tio lektion, de korrupta riskutbildningarna och tjugo tester på internet. Mest förslösade kronorna hittills. Jag hade en ärvd gammal bok som jag läste på två dagar före teoriprovet och klarade det. Jag hade i och för sig gjort körkortsprovet här på Hamsterpaj, vilket jag skulle kunna rekommendera, det är faktiskt rätt bra.

Försök få tag i en gammal bok av någon som redan tagit körkort. Boken är värdelös för dem och de ger säkert bort den. Den förändras inte så mycket från år till år. Jag läste också någon bok från nittiotalet, som förresten var bättre än den nyare, eftersom den inte var skriven som att den riktade sig till en idiot. Informationen om lagar förordningar kanske till viss del är utdaterad, men det kanske ändå finns en matnyttigt att läsa.

Inte online så ofta längre


Forum » Livet » Att ta körkort

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons