Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Elavtal för lgh?

Skapad av torchi12, onsdag 17/11 04:21 i Livet

730
2 inlägg
1 poäng
torchi12
Visningsbild
Hjälte 547 inlägg
0
Jag ska flytta vid årskiftet och bor i halland, dvs SE4, och det absolut billigaste jag kan hitta är typ 95 öre/kwh. Det är en liten etta på 28 kvm. Det som kommer ta mest el är nog datorn (ingen tv, tvättmaskin, diskmaskin) och kommer behöva köpa en kylbox eller liknande (lgh har bara kylskåp) så elförburkningen förväntas inte vara hög.

Kommer vara första gången jag bor själv så har inte varit tvungen att hitta elleverantör förut.

Lite frågor;
- Är kundkraft bra? Vissa verkar gilla dem, medan andra säger att det finns bättre/billigare alternativ. Men också sett folk säga att i en sån liten lgh så spelar det knappt roll?
- Är nattuggla som jobbar eftermiddag och är alltså mer vaken på kväll/under natt än på morgonen. Så timpris hade kanske passat bättre, då elpris sjunker rätt bra på natten?

Crazy Loop - Crazy Loop

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Guud
Visningsbild
33 Göteborg Administratör 2 467 inlägg Online
1
Svar till torchi12 [Gå till post]:
Som du säger spelar det väldigt liten roll i ditt fall. Den fasta överföringsavgiften är en så stor del av totala summan, så ditt rörliga el-pris kommer knappast göra någon skillnad för din ekonomi. Lägg inte många sekunder av ditt liv på att välja.

I feel like a cello, lost somewhere over the rainbow


Forum » Livet » Elavtal för lgh?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons