Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Gränser på pub/klubb

Skapad av TLTGja, 2019-09-06 17:12 i Livet

8 689
12 inlägg
2 poäng
TLTGja
Visningsbild
P 26 Kändis 4 092 inlägg
0
Jag vågar inte röra tjejer på klubben när jag talar med dem då jag inte vet hur bra eller dålig jag är på att läsa kroppsignaler, och vill därför inte gå över några gränser.

Detta skapar en obeskrivlig osäkerhet som blir seg.

The leetest herperderper

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

sandra111
Visningsbild
F 30 Hjälte 3 497 inlägg
1

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Och varför skulle du behöva röra vid främlingar? Fråga om du måste röra dem! TYP är det ok att jag ger dig en kram? Är väl inte så svårt?
Eller vad ville du diskutera här?

20.12.2007 <3

TLTGja
Visningsbild
P 26 Kändis 4 092 inlägg
Trådskapare
0

Svar till sandra111 [Gå till post]:
EN hand på en fucking axel så att jag typ vet vem fan jag talar med.

Visst jag frågar väl efter jag lagt på en hand på en axel om jag ser att personen typ verkar obekväm.

Jag anser att det finns mycket som man inte behöver fråga om lov för.
En kram är självfallet något man frågar om lov för.

Om inte annat för att inte bli hängandes halvt i luften eller få en knytnäve i magen eftersom kramar är jävligt sårbara.

The leetest herperderper

godis-apa
Visningsbild
P Modereringsansvarig 3 978 inlägg Online
1

Svar till sandra111 [Gå till post]:
Problemet med det är att det lätt blir stelt och samtidigt utstrålar osäkerhet. Osäkerhet i allmänhet anses inte vara så värst attraktivt och tyvärr går det i regel avsevärt sämre på krogen on man är alldeles för försiktig, speciellt bland folk som är bättre på att, i brist på bättre ord, "ta för sig".

Vill man "ragga" på ett dansgolv måste man kunna ta initiativ och mycket av det är svårt att verbalt förmedla, speciellt precis i början, innan man ens kommit till ett steg där man pratat. Man måste kunna läsa folk väldigt snabbt, men får heller inte tveka och det är en väldigt konstig balans. Initierar man inte någon form av beröring, utan bara står och dansar själv, fast mittemot någon är det väldigt svårt att senare eskalera och bygga vidare på det. När man sen plötsligt och från ingenstans börjar att röra någon, efter att under kvällen inte ha gjort det kommer det ofta fram som mer krystat och onaturligt snarare än någonting som över tid vuxit fram.Svar till TLTGja [Gå till post]:
Nu är jag långt ifrån någon auktoritet inom ämnet, och det var länge sen jag raggade på klubb, men hur jag lärde mig att hantera just det här var genom att göra mer oskyldiga beröringar och jobba vidare därifrån. Mer eller mindre, börja med sånt du skulle kunna göra med din mamma eller mormor utan att det vore konstigt. Det kan vara att man petar någon man dansar framför lite lätt på handen eller armen för att få lite uppmärksamhet, eller att man lätt gestikulerar med armarna om man står nära och pratar med tjejen och råkar nudda vid henne. Det är oskyldiga och obetydliga beröringar, men man alltid använda det för att kommentera ett armband, en klocka, ring, lämpligt placerad tatuering, tillfixade naglar eller vad som helst. Mer eller mindre, försök att hitta en anledning att försiktig och med respekt röra en annan människa. Det är generellt inte allt för nkonstigt i vardagen och är ännu mer accepterat i en trång och hektisk klubbmiljö. Är det en grupp med både killar och tjejer du går fram till kan det vara klokt att först peta lite på och prata med någon av killarna - för då framstår det mer som att du generellt är en person som använder dig av kroppskontakt i kommunikation snarare än någon som enbart enbart är där för att ragga på tjejerna. Sen brukar killarna inte anta att du enbart är där för att stöta på dem heller, något som många tjejer på krogen gör, och något som förmodligen mer ofta än sällan är sant. Mer eller mindre, umgås med och ha roligt med hela gruppen så blir du lättare en accepterad del av den, gentemot om du bara var där för att ragga. Försök slappna av och ha kul och låt inte beröringen hållas enbart till en person, för då framstår det som mer krystat.

Sen är det väl bara att läsa av. Om du väldigt oskyldigt rör vid en tjej och hon ryggar tillbaka är hon med största sannolikhet inte intresserad av att bli rörd. En mer oskyldig beröring är åtminstone enligt mig ett bättre sätt att läsa av detta än att gå helhjärtat in, vilket jag vet folk som gör. Ryggar hon inte tillbaka kan man istället successivt eskalera saker. Prova att ta hennes hand i dans, eller att låta vad som tidigare var en snabb beröring ligga kvar lite längre. Har man någonting att säga kan man placera ena handen lätt på hennes axel/triecep när man lutar sig närmre för att prata osv. Mycket mer än så behöver man inte göra och är hon intresserad är det inte svårt att eskalera beröringarna ytterligare och vid det steget lär du inte vara ensam om att ta initiativ till det.

Jag har kompisar som är bra mycket mer aggressiva i beröring på krogen, men det är också folk som läser fel ibland och (rättfärdigat) fått skit för det. Personligen är jag då mycket hellre lite mer långsam och försiktig i mitt tillvägagångssätt. Jag tar hellre lite mer tid på mig och försöker lära känna personen med ett leende på läpparna och glimten i ögat snarare än att storma fram och hoppas på det bästa.


Even boys have something to say if you listen long enough

sandra111
Visningsbild
F 30 Hjälte 3 497 inlägg
0
Okej, men en viktig detalj.. Ta reda på om personen i fråga ÄR singel först. Jag kan knappt gå ut utan att bli trakasserad av en massa killar. Vem vill gå på ett dansgolv och mitt i allt ha en killes hand på mitt bröst? Det är inte så man gör.. eller att jag står och dansar och helt plötsligt dansar någon bakom mig fast i mig.. kuken mot min rumpa, öh? Nej tack, inte ens som singel.

20.12.2007 <3

TLTGja
Visningsbild
P 26 Kändis 4 092 inlägg
Trådskapare
0

Svar till sandra111 [Gå till post]:
Jag undviker detta igenom att när jag är för full för att träffa axeln, låter bli att röra annat än baksida axeln.

Och enbart dansa bakom killar.
Jag har inte fått ett knytnävsslag eller ens en sur suspekt blick ännu, så jag är nog rätt bra på att läsa av vilka killar som klarar av att bjuda på sig själva.

Och angående att fråga om personen är singel.
Hur pratar man ens "på dansgolvet"?
Jag brukar mest prata med de som sitter ner.
Och brukar typ fråga:
"Är du här med någon?".
Och sen eventuellt: "Trist att din pojkvänn inte fick hänga med?"

Beroende på situation.

The leetest herperderper

sandra111
Visningsbild
F 30 Hjälte 3 497 inlägg
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
Nä menade inte att man behöver fråga på dansgolvet. Men det finns så många här i staden iaf som bara tror alla brudar är intresserade av dem på dansgolvet. Men jo dina drag var bra. 10/10
Fast varför ens dansa BAKOM någon? Sidan om eller framför är väl smartare.

20.12.2007 <3

TLTGja
Visningsbild
P 26 Kändis 4 092 inlägg
Trådskapare
0

Svar till sandra111 [Gå till post]:
Försöker alltid ta mig så långt fram som möjligt.

Folk brukar flytta sig med ett leende när jag kommer förbi XD

The leetest herperderper

sandra111
Visningsbild
F 30 Hjälte 3 497 inlägg
0

Svar till TLTGja [Gå till post]:
okej :) Det låter ju bra

20.12.2007 <3


Forum » Livet » Gränser på pub/klubb

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons