Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Bli av med yrsel!

Skapad av Ilskan-4, 2015-05-20 18:35 i Hälsa, kropp & pubertet

1 738
6 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Ilskan-4
Visningsbild
P 33 Hjälte 20 inlägg
0
Sedan november eller december förra året har jag haft svåra yrsel problem från och till; just nu har jag det bland annat. Vet inte riktigt varför jag fick detta, kände bara att marken försvann vid mina fötter när man plockade upp hälsotillskottsmedel på en fredag.

Bara några minuter innan var man helt normal och sen pang bom. Hur ska man göra för att bli av med detta helt och hållet - några tips/förslag.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Pitiful_Mortal
Visningsbild
Hjälte 6 114 inlägg
0
Jag hade problem med yrsel när jag led av högt blodtryck p.g.a. mina p-piller. Nu kanske du inte äter p-piller, men du kan ha högt blodtryck av andra orsaker.
Kan vara värt att kontakta 1177 vårdguiden, eller vårdcentral. Det bör inte vara något akut, men kan vara något som ger dig problem senare i livet om besvären fortsätter.

Oavsett så tycker jag man ska kontakta vården om man har besvär från någonting som påverkar ens liv på det planet. :)

.. and that's the way the cookie crumbles.

NordinFolkrace
Visningsbild
F 27 Kändis 1 inlägg
0

Svar till Ilskan-4 [Gå till post]:
Jag har själv haft problem med yrsel i flera år och har de fortfarande. Fick tips om att köpa järn ersättning och dricka mer vatten än normalt. Jag har försökt med de i ca 3 år nu,men då jag är totalt sämst på att komma ihåg att sätta i mig de där så kan jag inte säga att de funkar till 100. men de kan ju vara värt att pröva :)

Ilskan-4
Visningsbild
P 33 Hjälte 20 inlägg
Trådskapare
0
Tack för era tips tjejer :) men mitt yrsel går över efter en dag när det är som mest intensivast, men känner av att det har varit något fel inuti huvudet.
rawwr
Visningsbild
F 28 Stockholm Hjälte 5 676 inlägg
0

Svar till Ilskan-4 [Gå till post]:
Lågt blodsocker eller lågt blodtryck? Yrsel är ju otroligt vanligt om man har näringsbrist eller diabetes till exempel. Kan ju vara så att det vore rimligt att ta sig iväg till en vårdcentral och göra lite tester kanske?

http://vet.hut.nu/?id=8

Ilskan-4
Visningsbild
P 33 Hjälte 20 inlägg
Trådskapare
0

Svar till rawwr [Gå till post]:
Jag hoppas verkligen inte att man har diabetes eller lågt blodsocker. Får väl sticka till vårdcentralen när perfekta läget finns :)


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Bli av med yrsel!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons