Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Förstår inte hur jag växer - konstig fas

Skapad av Borttagen, 2017-05-17 23:12 i Hälsa, kropp & pubertet

1 831
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
sebbe37
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Hej allihopa. Vet inte hur jag ska börja men jag har haft en sen pubertet. Nu i nian har jag börjat växa men jag förstår inte vad jag är i för fas nu och undrar därför lite frågor.
Jag är 175 cm lång ca och har 45,5 i skostorlek, är detta för att jag har långa föräldrar med större fötter eller är det för att min kropp prioriterar detta över annat?
Jag har ju till exempel inget armhår, alltså har ju lite små strån som kommit på senaste men det är väldigt lite, sen så har jag pubishår också - alltså inte mycket, inte en buske men har börjat få en hel del där. Men det jag förstår allra minst och som verkar väldigt konstigt är att jag är över genomsnittet i penislängd? Liksom vid stånd så är den 18 cm lång, det jag menar är liksom hur? Jag har inte ens fått armhår, knappt benhår, inget hår på fötterna, inget målbrott etc.. är detta för att min pappa kanske är lång och sånt? vet obviously inte hans storlek xD och tror ni att den kommer att växa mer och bli större, eller har den växt färdigt där ? Genomsnittslängden är ju 15 här i Sverige.
Också , vad är jag i för fas nu? Är det någon som upplevt samma?

Tack, sorry om jag förklarade dåligt.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

glomt
Visningsbild
P 25 Falkenberg Veteran 1 433 inlägg
0
ingen kan säga hur lång du kommer bli, hur mörk röst eller hur mycket hår du kommer få. det kommer du märka om några år. Du kommer säkert växa något år till. vissa börjar växa tidigt och slutar växa tidigt, andra slutar växa efter ett halvår.

För övrigt ska du ta genomsnittslängden med en nypa salt, finns inget institut som åker runt och mäter alla penisar, utan det är en undersökning där man frågat personerna, Alla mäter olika. Det är en siffra för att personer ska känna sig nöjda med vad en har. Bättre att säga att en normalpenis ligger mellan "13-18cm".

\(^o^)/ Ingen kan låta så tyst som min telefon...

Chubaka
Visningsbild
P Kändis 559 inlägg
0

Svar till sebbe37 [Gå till post]:
Tänk inte så mycket på hår. Min farsa har typ 3 hårstrån på bröstet, men inget på ben eller armar :P Jag däremot ser ut halvt som en björn -_-

Oavsett så är det inget du ska må dåligt över :) Rösten din kanske utvecklas sakta och inte riktigt "kommer i målbrott" som man klassiskt ofta gör. Gällande könet och din längd, så växer olika personer i olika omgångar. Vissa får hår å annat tidigt, men skjuter till höjden först mycket senare. I ditt fall kanske du "växer" nu men att annat kommer ikapp sen :)

Sluta förfölj mig! -_-


Forum » Ungdom » Hälsa, kropp & pubertet » Förstår inte hur jag växer - konstig fas

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons