Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Help me!

Skapad av Sthlm, 2014-12-30 21:15 i Hälsa, kropp & pubertet

1 673
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Sthlm
Visningsbild
P 21 Kändis 6 inlägg
0
Är jätteosäker.. När jag runkar eller har sex så får jag utlösning. Det sprutar inte ut, det droppar mest(kan spruta ibland men inte långt då. Är det normalt att sperman är gråaktig, den är inte vit. Och är 12 en tidig ålder för utlösning??

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

FantaaZtique
Visningsbild
P 26 Östersund Skrotlyftande Motormekare 2 031 inlägg
0
Ja, allt är inte som i porrfilmer.

/mute keinanen

Moongirl
Visningsbild
F 29 Uppsala Hjälte 1 150 inlägg
0

Svar till Sthlm [Gå till post]:
Först och främst vill jag påstå att sex vid 12 års ålder kanske är lite tidigt. De flesta brukar ågra att de förlorat sin oskuld så pass tidigt så om du inte haft sex än (oavsett vad du säger, och ja, jag tror att du ljuger för att verka cool) så råder jag dig att vänta några år.

Sedan är alla olika, vilket innebär att deras sperma, stråe, ålder vid första skott och kuk är olika. Variation är normalt. Det är först om något plötsligt ändrar form eller färg (på t ex en vecka) som man bör kolla upp det.

Never leave a man behind.


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Help me!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons