Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hjälp med viktminskning!

Skapad av Borttagen, 2012-02-21 18:37 i Hälsa, kropp & pubertet

2 909
6 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
siaas
Visningsbild
Kändis 8 inlägg
0
hejsan.

jag har alltid varit mullig och på senaste tiden känns det som att jag gått upp i vikt. innan har jag alltid hållit mig på en och samma vikt eftersom jag tränar också. jag dansar 3 gånger i veckan och gymmar när jag känner mig motiverad. jag vill gärna gå ner i vikt. gärna 10 kg jag väger ca 72 kg och är 163cm lång.

jag äter väldigt dåligt och det är nog därför jag gått upp så mycket i vikt. sen sover jag väldigt lite på nätterna.

skulle ni hjälpsamma hamsterpajare kunna ge mig goda råd hur jag ska kunna gå ner i vikt? kost och träning?

PS. jag bor hemma

tack!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

qwearty
Visningsbild
F 24 Kändis 391 inlägg
0
Svar till siaas [Gå till post]:
Läskigt! Jag är 162 cm lång och vägde likadant som dig förut. Har dock aldrig varit tjock på något vis, alltid haft massvis med muskler och varit "hård". Men i början av detta år tog jag och gick ner 7 kg genom... att egentligen inte göra något alls känds det som. Tragiskt nog är det lättare att gå upp i vikt om man tänker på mat. Iallafall för min del!

Men vad jag gjorde var att äta halva tallriken med sallad, och ganska så små portioner med kolhydrater och proteiner. Börja med att äta salladen så blir du fortare mätt. Drick mycket vatten och ät två frukter per dag. Promenader och löpning är ett bra träningssätt. Och om inte annars är spinning ett väldigt fint träningssätt för den som har gymkort.

Och något jag rekommenderar starkt är att börja dagen med havregrynsgröt eller lättyogurt med lin och solrosfrön!Tillägg av qwearty 2012-02-21 19:28

Oj förlåt så slarvigt jag läste. Det angående sömnen är a och o. Det kan göra så ooooootroligt mycket! Och det vet jag för att jag vanligtvis inte sover mer än 2-4 timmar. Men försök ta tag i att gå och lägga dig i tid för endast det kan få dig mer hälsosam. Om du har problem med att sova, basta innan, kör ett hårt pass innan, läs en bok eller skriv ner alla tankar om det är det som kryllar uppe i huvudet! Under perioder jag sovit bra kan jag gå ner i vikt av mig själv dessutom så blir du på bättre humör och orkar hålla igång mer! ^^

www.idanoren.devote.se

status
Visningsbild
F 23 Hjälte 518 inlägg
0

Svar till siaas [Gå till post]:
Käka GI? :D

Potatis

siaas
Visningsbild
Kändis 8 inlägg
Trådskapare
0

Svar till qwearty [Gå till post]:
TACK SÅ MKT!:D

godis-apa
Visningsbild
P 26 Modereringsansvarig 3 855 inlägg Online
0
Flera år gammal tråd väckt av reklam
*rensar och låser*

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Ungdom » Hälsa, kropp & pubertet » Hjälp med viktminskning!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons