Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kommer jag växa mer? 177 cm lång tjej

Skapad av pajjeeen77, 2017-12-16 20:14 i Hälsa, kropp & pubertet

3 119
6 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
pajjeeen77
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Hej, jag är en 14 årig tjej på 177cm. Jag har alltid vart ”den längsta” och jag undrar om jag kommer bli ännu längre. När jag fick mens var jag 12 år och ca 173/174 cm. Jag var 176,5 lite mer än ett halvt år sen. +Jag röker, brukade dricka förut och röka på också. Jag gymmar även. (Kommentera inte vad jag gör vid ung ålder, skulle va tacksam på svar på min fråga) Kommer jag växa mer, hur mycket växte ni efter er mens?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Drickz
Visningsbild
P 30 Umeå Hjälte 768 inlägg
0
Jag har inte fått min mens än :(

Ingen status

hejhej65
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Hej! Är 181 och 17år så kan verkligen relatera. I din ålder (kommer låta så kylsigt och du har säkert hört detta redan men...) så hade jag sååååååånna komplex över att altid va längre än killarna osv. Men nu när jag är 17 är alla avundsjuka på mina långa ben och jag känner detsamma om mig själv. Och killarna är de allra flesta yngre än mig nu så.

Blev så mobbad över min längd under högstadiet men på gymnasiet vände det HELT och alla började avundas mig. Såå härda ut och det är naja att va lång för då slipper man klackar hahahah
Milary
Visningsbild
F 24 Legend 23 inlägg
0
Hej! Är 17 år och är 1,78 cm. Har alltid varit längre än alla andra och fick min mens när jag var runt 14. Då var jag kanske 170-172 /vet inte säkert. Men nu har min växt börjat runda av sig och växer inte mycket längre. Min längd växte alltså ca 5-6 cm från att jag fick min första mens tills nu (17 år). Tror nog inte att du växer så där jättemycket mer men runt 1,80 blir du nog ;)
Bobby1973
Visningsbild
Legend 1 inlägg
1

Svar till pajjeeen77 [Gå till post]:
Hej !
Tror inte du blir mycket längre än det är idag, kanske lite bara men normalt så med tjejr så stannar dom upp med längden vid din ålder.

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Jag slutade växa vid 13-14 års ålder. Men hur det sen blir kan ingen säga helt säkert. Det lär du se.

20.12.2007 <3


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » Kommer jag växa mer? 177 cm lång tjej

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons