Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

P-stav och blödningar

Skapad av Anchezz, 2017-01-10 01:15 i Hälsa, kropp & pubertet

2 149
3 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Anchezz
Visningsbild
F Norrköping Kändis 376 inlägg
0
Alltså, det har nu gått 7 månader sedan jag satte in min p-stav. Den första månaden hade jag inga blödningar alls, men nu har jag blött konstant varje dag sedan dess. Är det någon annan som har upplevt/upplever samma? Vet att blödningar är vanliga och så, men att blöda så här mycket och ofta är ju inte så jättekul :(

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

godis-apa
Visningsbild
P 28 Modereringsansvarig 3 957 inlägg Online
-1

Svar till Anchezz [Gå till post]:
Kroppen kan behöva vänja sig
Hormonet i p-staven påverkar kroppen och ofta behöver du lite tid att vänja dig. I början kan p-staven ge besvär som senare försvinner. Du kan till exempel få problem med blödningar, ont i huvudet, finnar, känna dig nedstämd eller få mindre sexlust. Oftast går detta över. Men om besvären inte har försvunnit efter tre till sex månader kan du pröva någon annan typ av skydd istället.


Saxat från UMO.

Du kanske borde börja med att vända dig dit, se vad de har att säga och om besvären är jobbiga - kolla på någon annan typ av skydd.

Even boys have something to say if you listen long enough

Woohpaah
Visningsbild
30 Borås Legend 107 inlägg
2

Svar till Anchezz [Gå till post]:
Jag har haft p-stav sen 2011. I början blödde jag inte alls och livet var en fest men sen någon gång i 2014 fick jag en period (3 månader) då jag blödde konstant. Detta avtog efter 3 månader och sen dess har jag inte blödigt något alls. Men detta är så individuellt för alla om jag förstått det rätt.

Är det för jobbigt, om det har pågått längre än vad du klarar av så kanske du bör överväga att ta ut den och köra med annat.

*crazywoohpaahface*


Forum » Livet » Hälsa, kropp & pubertet » P-stav och blödningar

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons