Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Invaliditet i procent

Skapad av p12an, måndag 14/6 16:20 i Livet

1 331
4 inlägg
0 poäng
p12an
Visningsbild
P 23 Staffanstorp Kändis 28 inlägg
0
Hej!
Bröt min arm för ca 2,5 månad sedan.
Är intresserad utav att se på ett ungefär hur mycket jag kan få ut på dels mina ärr men även att rörlighetsförmågan är nedsatt.

Så är där någon som har erfarenheter utav detta tidigare och kan säga hur många % de fått för sina olika ”invaliditeter” och ärr.

(Underarmen)

To fail is human, to forgive is divine

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Senpai
Visningsbild
P Stammis 24 inlägg
0
Jag har alltid förstått det som att invaliditet enbart omfattar sådant som är bestående, d.v.s. permanent. Jag tror du enbart kan få invaliditetsersättning från försäkring om rörligheten i armen visar sig vara permanent nedsatt efter att armen läkt klart.
p12an
Visningsbild
P 23 Staffanstorp Kändis 28 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Senpai [Gå till post]:
Yes, de gör en bedömning efter tidigast ett år, efter det så är det ju fortfarande möjligt att det blir en förbättring, men efter 1-2 år bedöms det mesta.

Ville mest veta ungefär vad för invaliditetsgrad jag kommer landa på om min rörelseförmåga är fortsatt såhär låg vid bedömningstillfället.

Ex. Mina är ärr ca 6 respektive 9 cm långa 0-1 cm brett. Enligt försäkringens tabell så ska jag landa på 0,9% för ärren, vilket enligt tabellen jag hittat är ca 4500kr. Däremot har folk jag pratat med sagt att ”mitt barn hade mindre ärr än så och fick 50’” och dylikt. Så där e frågan om de verkligen följer den tabellen.

Och rörelseförmågan är ju rätt grov skulle jag säga själv. Så där vill jag ju veta vad andra har fått för sina rörelseproblem.

To fail is human, to forgive is divine


Forum » Livet » Invaliditet i procent

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons