Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

är jag körd?

Skapad av Borttagen, 2012-10-14 21:37 i Kärlek & Relationer

2 095
8 inlägg
9 poäng
azze
Visningsbild
Hjälte 38 inlägg
0
Okej, så här är det.
Jag har gillat två killar hur länge som helst, nästan ett år nu och för ett halvt år sen sa min kompis att vi skulle skriva till dem för att försöka få ihop mig med ngn av dem. Men då så hade en av killarna tjej så jag sa att vi kanske skulle vänta med honom. (han är den jag gillar mest) men hon skrev till båda ändå och han med tjej tyckte bara det va drygt att hon skrev och frågade om han ville träffa mig och så.
och nu är det så att båda de killarna jobbar på min morsas jobb.
men iallafall båda killarna dissade oss men jag fortsatte skriva till han som inte hade tjej, men så frågade jag honom om han ville träffas och det ville han ju absolut inte eftersom morsan jobbar med honom. Så det blev lite pinsamt så jag slutade skriva till honom men sen har jag ringt till honom i fyllan ibland vilket inte vart så bra för han vill nog inte ens ha med mig att göra.
Men så för några dagar sen så när morsan kom hem så kom hon direkt in i mitt rum. Då hade ju de här killarna sagt att jag/min kompis skrivit till dom. Men hon trodde ju att jag skrivit till båda.
Killarna hade stått och pratat om det, bara dom två men så hade morsan på nåt sätt kommit in i konversationen och de hade tyckt det var väldigt pinsamt att prata om det.
Hon kom in i mitt rum och kollade på mig med den där "blicken" och sa "Så du har skrivit till dom minsann? ;)" och skrattade lite men sen blev hon allvarlig och gick ut.
Först tyckte jag bara det var väldigt pinsamt men sen så tänkte jag efter, och det här är ju inte alls bra.
Det är ju inte roligt att morsan fick reda på det, nu vet hon att jag gillar dom och hon pratar ju med dom varje dag.
När killarna snackade med varandra så berättade väl säkert killen utan tjejen allt jag skrev till honom och att jag ringt och massa och den andra killen SOM NU ÄR SINGEL sa väl också massa och de tyckte väl att vi var helt dryga i huvet elr nåt.
Och jag mår skit nu för den killen som hade tjej har jag vart så sjukt kär i hur länge som helst och det första jag gör är att förstöra allt.
jag lär ju vara rätt körd när det gäller honom men jag vill inte släppa taget om honom, har liksom inte fått en chans att försöka.
Sen vet jag inte riktigt hur jag ska få kontakt med honom, för han är aldrig inne på facebook elr något sånt och nu känns det väldigt pinsamt att börja snacka med honom efter detta.
HELP PLEASE??

jag är ingen kille bara för jag heter Azze!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Daniel
Visningsbild
P Malmö Hjälte 4 838 inlägg
5

Svar till azze [Gå till post]:
Ingen av de två har varit intresserad av dig hittills och lära inte bli det heller. Bara ge upp och gå vidare.

Min internetkuk är alltid större än din.

millifjoris
Visningsbild
F 33 Södertälje Hjälte 1 199 inlägg
0
Ja. Du är körd. Med tanke på hur du och din kompis har betett er (samt hur du skriver.. geezus fucking christ) så skulle jag våga tippa på att du inte är så gammal. Väx upp och sluta trakassera killar som uppenbarligen inte vill ha med dig att göra. Fatta vinken liksom. Dom gillar dig inte och dom kommer förmodligen aldrig att göra det heller.

Det finns inget "T" i mitt namn :(

azze
Visningsbild
Hjälte 38 inlägg
Trådskapare
0
ska bara tilläga att han med tjejen skrev jag aldrig till utan det var min kompis som bestämmde sig för att skriva till honom, jag var inte med då. Blev sur på henne kan jag säga för jag sa att vi skulle vänta..
OCH DET ÄR HAN JAG NU GILLAR! har aldrig snackat med honom..
Men den andra killen och jag hade en konversation ett tag, båda skrev mkt men när jag nämde det där med att träffas så ville han inte och då lät jag honom va.

jag är ingen kille bara för jag heter Azze!

shackmatt
Visningsbild
F 29 Eksjö Hjälte 204 inlägg
2
Det var kanske inte så snällt av din kompis att skriva till han med tjejen när de var tillsammans om du inte ville. Det förstörde kanske lite...
Gå vidare, skit i dem men om du verkligen vill börja snacka med killen som hade tjej, isf gör det.
Men verkar rätt kört..
jag skulle nog skitit i dem.

http://www.nattstad.se/Miluchri

Pitiful_Mortal
Visningsbild
Hjälte 6 114 inlägg
0
Som det ser ut på hur du skriver verkar du alldeles för ung för de här killarna ändå.
Är de inte intresserade, så sluta trakassera dem. De kommer inte digga dig mer för att du är irriterande och jobbig.

.. and that's the way the cookie crumbles.

Utter
Visningsbild
1347 Bagarmossen Hjälte 473 inlägg
0

Svar till azze [Gå till post]:
Om de har jobb så verkar de ju verkligen för gamla för er. Dessutom verkar de ju inte intresserade av er över huvud taget, så ni borde lämna dem ifred innan de blir arga(re).

Jag hette tidigare UtterCore

Panda
Visningsbild
P Rönninge Hjälte 3 815 inlägg
2
Bra, ragga på killar som är kompisar.
Way
to
fucking
go

Hatar allt.


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » är jag körd?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons