Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Dumpa eller försöka?

Skapad av n0lifer, 2013-06-07 20:59 i Kärlek & Relationer

3 098
19 inlägg
-4 poäng
n0lifer
Visningsbild
Hjälte 404 inlägg
0
Har ett förhållande med en tjej som jag älskar otroligt mycket, tyvärr så känns det som att hon inte har tid för mig, prioriterar annat och inte uppskattar mig.

Jag mår inte bra av att ha det såhär, så bestämde mig för att dumpa henne. Ringde innan idag och bestämde en tid i övermorgon då vi ska ses och "prata om oss".

Antagligen så känner hon på sig att jag tänker göra slut, för hon skickar massa sms hur mkt jag betyder för henne och sånt nu...

Nu vet jag inte längre vad jag ska ta mig till! Klarar inte av att ha det som det är nu, men vet inte heller ifall jag verkligen vill göra slut då jag faktiskt gillar henne väldigt mycket... Ska jag prata med henne och be henne att ändra på sitt beteende, eller ska jag bara göra slut?

Vad tycker ni kära HPare? :D

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Get
Visningsbild
P 27 Hjälte 47 inlägg
1
Kommunikation är nyckeln, prata med henne innan och ge det lite tid.
Kiwisniffarn
Visningsbild
P 27 Harestad Hjälte 698 inlägg
0

Svar till n0lifer [Gå till post]:
Säg det du har skrivit här, fast till henne. Om hon inte håller med så kanske det är dags att avsluta, men om hon håller med dig, eller förstår dig kan ni lösa problemet tillsammans. :)

Why do we fall master Wayne? So that we can learn to pick ourselves up again.

n0lifer
Visningsbild
Hjälte 404 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Kiwisniffarn [Gå till post]:
Jovisst bör ju höra vad hon har att säga, men tycker inte det känns bra att jag ska behöva säga till att hon ska ändra på sig för att det ska funka. Det kommer kännas som att hon gör saker då för att jag har sagt det, inte för att hon verkligen menar det.

n0lifer
Visningsbild
Hjälte 404 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Get [Gå till post]:
Jag håller med. Men det är såhär att kommunikationen bara går på ett håll. Frågar jag eller berättar något så visst svarar hon på det, men aldrig att hon skulle fråga tillbaka eller utveckla konversationen på något vis. Börjar bli sjukt tröttsamt att alltid vara den som driver...

Ultrafisk
Visningsbild
P 32 Linköping Hjälte 7 472 inlägg
0
Svar till n0lifer [Gå till post]:
"Ska jag prata med henne..."
Nä, det låter som en väldigt dålig idé, när löstes senast några problem genom att prata? Det bästa vore att bara ignorera henne totalt, hon listar nog ut att det är slut efter några veckor.

Visa spoiler
Prata med henne såklart, varför ställer folk ens sådana här frågor?


Det finns inget mer älskvärt än Moldavien | http://www.youtube.com/watch?v=fgRbURC5Sr4

n0lifer
Visningsbild
Hjälte 404 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Ultrafisk [Gå till post]:
Men det är fan inte så jag menar, jag klarar inte av hennes personlighet! undrar om man kan begära att hon ska ändra på den genom att prata med henne eller om det är lika bra att göra slut...

evvelito
Visningsbild
F 30 Karlstad Hjälte 1 221 inlägg
1
Svar till n0lifer [Gå till post]:
Alltså. Hur var hon innan hon blev "frånvarande? Eller har hon alltid varit så? Om det är hennes personlighet så tycker jag att du inte ska whinea, då du har valt att vara med henne. Men har det uppstått medan tiden rullat på, så är det bästa att du för en konversation med flickan och ventilerar det du vill ha sagt innan du gör ett drastiskt beslut. Det kan finnas tusen anledningar till varför en person beter sig på det viset.

Mitt råd är alltså - prata med henne. Även om du inte får svar på tal, men säg det du känner och så får hon välja själv vad hon vill göra med den informationen, och ni får lösa det utifrån det.

Håll käften och kramas.

Ultrafisk
Visningsbild
P 32 Linköping Hjälte 7 472 inlägg
0
Svar till n0lifer [Gå till post]:
Du älskar henne otroligt mycket men klarar inte av hennes personlighet, har hon stora bröst eller? Du kan inte begära något, men du bör i alla fall säga att du har ett problem och vad problemet är. Annars kan hon ju inte göra något åt det även om hon vill och är beredd att förändra sig.

Det finns inget mer älskvärt än Moldavien | http://www.youtube.com/watch?v=fgRbURC5Sr4

Panda
Visningsbild
P Rönninge Hjälte 3 815 inlägg
0
Har du sagt till henne vad du tycker eller flyr du bara problemet genom att dumpa bruden?

Hatar allt.

STIG
Visningsbild
P 33 Kista Hjälte 2 977 inlägg
0

Svar till n0lifer [Gå till post]:
asså. det kan vara så att du bara kräver bekräftelse för något hon tycker är uppenbart.
DVS hon tycker om dig lika mycket som du gillar henne, men hon tror/tycker inte att hon behöver uttrycka det jämt och ständigt för att i hennes värld är det uppenbart.

berätta helt enkelt att du tvivlar på hennes känslor för dig pga att hon inte visar det särskilt väl. alternativt kanske du ska ta en titt på dig själv och fundera om du kanske nojar i onödan.
I ett sunt förhållande behöver man kanske inte påminna varann om att man älskar varandra var och varannan dag, man kanske ska kan på att den andra faktiskt finns där.

gillar du henne så försök. berätta hur du känner och fråga hur hon känner. lika lite som hon kan veta hur du känner, kan du veta hu hon känner utan kommunikation. prata.

Jag tycker inte att du är tillräckligt seriös! Man ska vara seriös!

n0lifer
Visningsbild
Hjälte 404 inlägg
Trådskapare
-4

Svar till evvelito [Gå till post]:
Jag vet att att hon inte är sån mot sina kompisar eller familj bara mot mig vilket jag tycker är jävligt skumt...


Svar till Ultrafisk [Gå till post]:
Ja hon ser redig bra ut och sexet är niiice men där tar det slut :p


Svar till STIG [Gå till post]:
Förstår vad du menar, har dock pratat med många både tjej och killkompisar och de håller med mig... Men ja ska prata med henne och får se hur det slutar :)


Det enda jag tycker är positiv är att få ligga haha, går det att föreslå att man ska bli KK istället? Eller kommer det skita sig eftersom vi har haft massa känslor för varandra?
valspeck
Visningsbild
P 31 Linköping Hjälte 3 241 inlägg
-3

Svar till n0lifer [Gå till post]:
Dumpa mannen, vinner inget på att gå runt att vara ängslig eller osäker... Finns andra kossor i världen!

massa status

visp
Visningsbild
F Göteborg Hjälte 3 830 inlägg
0
Visserligen valde du att förklara detta väldigt kortfattat, men jag får ändå känslan av att du agerar lite väl hastigt.

Klart man känner sig ledsen, förnedrad eller dylikt när man ständigt blir bortprioriterad. Men att hon behandlar dig fel behöver inte ha något att göra med vad hon känner för dig. Det är väldigt lätt att ta någon för givet när personen alltid finns där oavsett. Och om hon nu tycker om dig, vilket jag misstänker att hon gör då hon blir så pass nervös, så tycker jag att det är värt att prata med henne om det. Hon kanske bara behöver bli ''påmind'' om att det krävs en del även från hennes sida för att ha ett fungerande förhållande.

Det finns ju trots allt en möjlighet att hon skärper till sig. Och om du tycker om henne, så är risken stor att du kommer tänka tillbaka på detta i efterhand och ångra att du inte gav det ett försök.

Ingen status

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Om du bara tycker "att ligga" är positivt
kan du ju inte vara riktigt kär :o

Men som sagt, tala med henne och se :) Säg som du tycker, att du tycker hon verkar vara så upptagen med andra/annat än dig.

20.12.2007 <3

n0lifer
Visningsbild
Hjälte 404 inlägg
Trådskapare
0

Svar till sandra111 [Gå till post]:
Överdrev kanske lite där, men rent objektivt så är det nog det enda.
Vi har varit tillsammans i 6mån nu, så visst den här "nyförälskelsen" har väl lagt sig lite.

Men jag vet att jag är riktigt kär i henne, har varit ihop med andra tjejer innan och det har varit en helt annan sak. Japp ska tala med henne imorgon och beroende på hennes svar så får vi se hur det slutar :)Svar till visp [Gå till post]:
Håller inte riktigt med om att jag agerar "hastigt", har funderat på att göra slut de senaste veckorna faktiskt. Men har hoppats på att det ska bättra sig lite för visst går det upp och ner i ett förhållande...

Tror också att hon tar mig för givet. Ja kommer antagligen ångra mig om jag gör slut, men ska prata med henne om detta och ge det en sista chans.

evvelito
Visningsbild
F 30 Karlstad Hjälte 1 221 inlägg
1
Svar till n0lifer [Gå till post]:
"Det enda jag tycker är positiv är att få ligga haha, går det att föreslå att man ska bli KK istället?"

Bra att du vänder på det hela och gör dig själv till douchebagen istället, way to go hörru. Nu är det ju du som brister i uppskattning. >_>

Håll käften och kramas.

n0lifer
Visningsbild
Hjälte 404 inlägg
Trådskapare
0

Svar till evvelito [Gå till post]:
Visst jag förstår vad du menar och du har rätt, hade dock varit roligare ifall du svarade på frågan istället för att kommentera den :)

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till n0lifer [Gå till post]:
Jag tror inte det funkar med KK för er just för det du sa, när ni har känslor för varandra. Jag skulle nog inte ens ta upp om det i detta läge.

20.12.2007 <3


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Dumpa eller försöka?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons