Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Flörta via sms

Skapad av Borttagen, 2008-10-29 23:15 i Kärlek & Relationer

92 254
132 inlägg
19 poäng
anonym1994
Visningsbild
Hjälte 24 inlägg
0
Hade det varit jag som du smsade med så hade jag velat höra något fint! :)
Om du hade dissat mig så hade det definitivt fått det motsatta resultatet!

Om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag att älska dig

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

otroligt
Visningsbild
F 31 Jönköping Hjälte 250 inlägg
0

Svar till Borttagen [Gå till post]:
inget jag tänker på i alla fall. Inget låter för på? det är bara att skriva som man tycker för du är ju sån right? kör på bah ;)

;*

Vendy
Visningsbild
Hjälte 128 inlägg
0
Intressant teori dedär med att vänta så att man inte är påträngande.
Dock måst ja säga att jag är otålig och älskar sms :D
Så yeah, jag textar när ja tycker att ja behöver skicka :P
Var vän med en tjej och skickade över 1000 medelande varje månad.. (for över saldo gränsen).
Men inte var de jag som började alltid, men vi kunde prata om presic vad some helst.. *Drömmer mej tilbaka...* *Good times!* :)

Stolt Finlandsvensk, VITTU TURPA KII!

annie93
Visningsbild
F 30 Hjälte 25 inlägg
0
Förstår precis hur du menar! Så tänker jag ibland också när jag ska smsa. Men jag tror ärligt talat inte att personen blir ointresserad bara för att man smsar mycket. Tvärtom tror jag att personen i fråga kan känna sig väldigt smickrad! :) Har märkt att många ofta vill spela väldigt svårflörtade och "upptagna" när man raggar, haha. Nu tänker jag på mina tjejkompisar som ska svara killar som dom kanske är på G med. De vill inte verka som om de är lediga (tidsmässigt) och kan skriva tillbaka hela tiden. Man vill verka lite viktig på något sätt, även om man gärna svarar senare. Förstår du hur jag menar? Men tveka verkligen inte på att smsa! Det uppskattas så länge personen du smsar med har ett intresse för dig också;)
Svenssonlinn
Visningsbild
Hjälte 24 inlägg
0
Jag tycker du borde visa att du vill ha personen och starta konversationen en 5 gånger kanske. Sen så vet personen att du vill ha den. Då ska du sluta skriva och istället kommer personen skriva till dig. För personen tänker exakt antagligen som dig. Det har funkat för mig flera gånger.
Kleff
Visningsbild
P Borås Hjälte 7 663 inlägg
0

Svar till sarafin [Gå till post]:
Det är väl underbart när man får ett sms som enbart innehåller "göru?"

"Säg förlåt?" - zombiefied

toot
Visningsbild
Karlstad Hjälte 234 inlägg
0

Svar till Kleff [Gå till post]:


Klart det är:O vgd?
sarafin
Visningsbild
Hjälte 8 inlägg
0

Svar till Kleff [Gå till post]:


absolut..

Ingen status

softcore-man
Visningsbild
P Hjälte 3 068 inlägg
1

Svar till annie93 [Gå till post]:
Så är det inte för mig, smsar lite med en tjej, men ibland så får man inget svar alls så dör det ut... -.- man känner sig besviken, och till slut så orkar inte hålla på med den personer när det sker allt för ofta, alltså att man inte får något svar:P

fo scho

amnesty
Visningsbild
Trångsviken Hjälte 3 inlägg
0
Jag är nog en riktig ytlig människa när det kommer till sms, haha! Jag hatar när någon lägger till smileys i varje mening och skriver massvis med punkter efter varandra eller använder utropstecken när det egentligen ska vara punkt men det har nog mycket med att jag själv har svårt att veta vart och när saker ska vara eller sitta.
Jag tycker inte om när någon messar och om man inte har svarat på en kvart så får man ett ytterligare sms "Är du sur på mig?".

Sedan gillar jag nog det "svåra" spelet mer, jag tycker inte om att bli kallad snygging eller babe osv utan visa istället mer intresse att man vill hitta på något ensam med personen.

Det är kanske jag som är en player eller vad som helst men jag tycker ändå om spänningen då man undrar om killen tycker om mig eller inte, Jag vill inte att det ska vara för uppenbart att han diggar mig.

http://identifikation.tumblr.com/

shiz
Visningsbild
Hjälte 30 inlägg
0

Svar till moodh [Gå till post]:
Det går helt klart utför....

Viva Colombia!

Shorty93
Visningsbild
Hjälte 24 inlägg
0
Jag tror inte att ett sms avgör om du är rätt för den här tjejen eller inte :) Va den du är, gillar hon det så gillar hon det :)

Personligen tycker jag om att få lite konstiga sms som jag inte riktigt förstår för då blir man mer nyfiken och har mer att skriva om ;)
qwearty
Visningsbild
F 29 Hjälte 391 inlägg
0
Är det bara jag som total hatar att få söta sms? Och då menar jag "du är så fin" blablabla. Det är så mycket charmigare om en kille däremot skriver skämt om att resa iväg tillsammans då man snackat om resor och sedan på det spåret spårar man tillsammans.

Tycker hela grejen med att sitta och flörta via sms är så yppligt och överdrivet. Det är som om vissa killar (och såklart tjejer) tror att man kommer falla för dem om dem strör komplimanger. I mitt fall blir det iallafall den motsatta reaktionen. Men som flera andra skrev så är det så mycket bättre att flörta i verkligheten. Dock har jag varit med några som upprepar komplimanger hela tiden och då blir man lite... men whut lugna dig!... Bara jag som älskar då en kille utbrister "FAAAN VAD DU ÄR SÖT/GULLIG/UNDERBAR/HET" ja, vad vet jag!? Alla underbara ord som finns. Haha, då om något tar man åt sig då det flyger fram spontant! :D

Och... för att få svar på din fråga så tänker jag nog inte så mycket på hur jag skriver. Jag är mig själv och skriver som jag hade pratat i verkligheten så om nu denna personen skulle ogilla mig för det så är det väl ändå bättre än att jag blir en annan människa i mina sms för att jag håller tillbaka? xD

www.idanoren.devote.se

toroymoi
Visningsbild
P 30 Hjälte 19 inlägg
0
Det är ganska tragiskt. I suggest att ni tar och ses istället.

nej

Veronna
Visningsbild
F 29 Linköping Hjälte 189 inlägg
1

Svar till anonymious [Gå till post]:
Klart han blir sur när han tror du var intresserad av honom.. Han flörtade ju som fan och du var inte direkt snabb/tydlig med att säga att det bara var en kompisrelation du var ute efter.. så han trodde ju det var något på G! När du sen säger att du har träffat en annan är det klart han blir pissed.. men hora var väl lite att ta i..
Och snälla du, sluta med fjortishjärtan "<333333333333333333333333".. pinsamt..

Jag tycker inte du är tillräckligt seriös, man ska vara seriös.

Rojk
Visningsbild
P 36 Huddinge "Rojk" 3 576 inlägg
0
Vilken galen bump av tråden!


Svar till qwearty [Gå till post]:
Det går ju alltid att skriva söta kommentarer på ett bra sätt. Behöver inte alltid vara så rakt på "DU ÄR SÖT".

Exactly which part of B flat you don't understand!?

qwearty
Visningsbild
F 29 Hjälte 391 inlägg
0

Svar till Rojk [Gå till post]:
Skrev det i december. Har faktiskt en helt annan syn på det i nuläge! :)

www.idanoren.devote.se

Rojk
Visningsbild
P 36 Huddinge "Rojk" 3 576 inlägg
0

Svar till qwearty [Gå till post]:
Tell us about it!

Exactly which part of B flat you don't understand!?

qwearty
Visningsbild
F 29 Hjälte 391 inlägg
0

Svar till Rojk [Gå till post]:
Så länge någon menar sina ord, blir jag rörd i stort sätt. Varför jag numera tycker det är gulligt beror på att det alltid gör mig glad att höra min pojkvän säga något fint! :)

www.idanoren.devote.se

RoniFTW
Visningsbild
F Hjälte 17 inlägg
0
Usch, all the time.
Smsar med en kille jag pratat med och känner all the time innan, men varje sms man skickar tänker man ungefär såhär "Gud.. ska jag? Han kanske tycker att jag är på? Eller så.."
Ja haha, paranoid till 1000.
Fast med vissa som liksom springer efter en är det typ: "what doesnt kill you" typ. Haha, eller så bryr man sig inte helt enkelt.:(

Cigg, ich liebe cigg, eller ja HAHA.

Ryzek
Visningsbild
P 28 Hjälte 95 inlägg
0
Det är ju uppenbarligen olika för alla. Men för många är det ju ett redskap att ta kontakt med. Tycker dock det är lite väl ofta i ungdomskretsar som man stöter på två personer som gillar varandra och smsar 24/7 men som sedan träffas irl och knappt säger ett ord till varandra. Jag tycker att man bara ska smsa det man skulle kunna säga till personen ansikte mot ansikte. För mig själv så har sms varit den bästa met-kroken.

OBS! Måste lägga till ett råd, smsa ALDRIG någon som inte gett sitt nummer till dig. Det spelar ingen roll om du fått det av bästa kompisen eller liknande, det blir fortfarande awkward när man får ett sms från någon man knappt känner utan att ha gett den sitt nummer.

Du är unik och speciell, precis som alla andra.

TattareN
Visningsbild
P Hjälte 89 inlägg
0

Svar till Ryzek [Gå till post]:
jo fan det är ju skit kul å få en komplimang från någon man inte har inlagd.. Då får man fundera lite å klura lite..

Mata mig!!

sofiiis14
Visningsbild
Hjälte 1 inlägg
0
Ja... det händer oftast så för mig å sen när spelar ointresserad blir den personen plötsligt jävligt intresserad, sen när man blivit tillsammans med den typ känns det som om han tar mig för givet å då är ja nt intressant längre för att han har mig... ;S <3

Någon pratglad människa? :) <3

Ymir
Visningsbild
P 28 Hjälte 3 inlägg
1

Svar till Borttagen [Gå till post]:
Haha så känner jag typ också, om man inte får svar några gånger så orkar man inte skriva med den personen mer ._.


När jag skriver med en tjej som jag gillar i dags läget så försöker jag smyga in lite söta komplimanger, göra henne nyfiken genom att säga ngt som hon inte visste om mig och så brukar jag små reta henne genom att inte alltid svara på det hon är nyfiken på ;) (inte direkt iaf).

Men om man ska svara på trådens första fråga så tycker jag att man ska smsa med henne tillräckligt ofta för att vissa att man vill prata med henne (kanske bara jag som tycker det). Jag gör det och jag skulle tro att det funkar för mig :)

DreamHack summer 2013!

soliankor
Visningsbild
Kändis 1 inlägg
0

Svar till Borttagen [Gå till post]:


Du har helt rätt. Om man är för på blir man dissad. Därför försök att fråga vad personen gör elr fråga om den vill köra sanning elr sanning. sedan efter någon dag kan du "attackera" och fråga om hen vill mötas på skolgården på kvällen. då kan du fråga chans och förhoppningsvis få ett ja. annars om det snart är ett skoldisco så fortsätter du att messa och sedan frågar du henne dagen innan discot om hon vill dansa tryckare med dig när det blir en lugn låt=)
nils747
Visningsbild
P 30 Legend 5 inlägg
0
Jag brukar skriva något som låter enkelt och trevligt. Gärna lite smått humoristiskt också. Fast att prata i telefon är så mycket bättre :)
Obbibi
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0

Svar till Borttagen [Gå till post]:
Vad menar du?
?

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Flörta via sms

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons