Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

För dåligt självförtroende

Skapad av Borttagen, 2015-07-20 00:53 i Kärlek & Relationer

1 776
3 inlägg
1 poäng
ledigt
Visningsbild
F Legend 1 inlägg
0
Jag har snackat med en kille på hotornot och snapchat de två senaste månaderna, låter astöntigt jag vet. Men vi har lärt känna varandra och jag gillar honom mer och mer och han gillar mig. Han har frågat om vi ska träffas ett antal gånger, jag vill men jag vågar inte. Dels för att jag är rädd för att de ska bli stelt och pinsamt, men också för att jag är rädd att han ska ha för stora förväntningar och bli besviken.

Jag har fula tänder. De är inte raka och de sitter fel och skit, ursäkta språket. Jag vet inte om han sätt det, det är inte lätt för mig att visa det och det är konstigt om jag skriver det till honom. Tänk om han tror jag är perfekt och sen ångrar sig när han ser mig? Hur ska jag göra?? Annars är allt bra, jag är mer nöjd med allt annat hos mig själv, förutom mina tänder. De gör att jag ser fånig ut när jag ler och jag känner mig obekväm. Det är det som sänker mitt självförtroende rejält helt enkelt. Förövrigt så ska vi så så fall träffas i stan bland folk, jag vet att det är han jag skriver med, jag vet hur han är som person och hur han ser ut. Tror ni han kan gilla mig ändå? Detta är svårt att svara på men kommer ni på något bra att svara, skriv gärna!!

Hjälp mig snälla

:-)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

FarreBarre
Visningsbild
F 21 Legend 30 inlägg
0
Du kanske kan säga till han att du har dåligt självförtroende när det gäller dina tänder? Eller så kanske han inte bryr sig så mycket om det. :3

Orange Is The New Black.

godis-apa
Visningsbild
P 28 Modereringsansvarig 3 949 inlägg
1

Svar till Borttagen [Gå till post]:
Tappar man intresset för att någon har lite sneda tänder lär man inte vara något att ha.

Kör på, de hur det går. Med största sannolikhet tänker han knappt på det och även om han gör det så lär han aldrig göra det lika mycket som du.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » För dåligt självförtroende

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons