Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

För svartsjuk

Skapad av Borttagen, 2012-11-21 01:25 i Kärlek & Relationer

5 000
36 inlägg
2 poäng
Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
0
Hjälp!

Jag och en kille har hållit på i ett halvår ungefär .. vi är inte ihop men vi var sedan var vi kk och nu på g igen. Han kanske är lite för tydlig vad han vill gö ra med mina vänner.Han säger bland annat att han vill ha trekant med en av mina kompisar och sen att han säger qtt den är söt och för 1 månad sen visade jag honom en bild på en tjej han bara fan vad söt och sötare än dig och så vidare så jag sa att han skulle få träffa henne och då juckade han i luften och sa då kan vi ha sex och menar de är mina kompisar .. jag bli ju så klart väldigt ledsen om man ska säga så

Han har haft ett seriöst förhållade och var otrogen,han har haft sex med en kvinna i ett annat rum jag var i vardagsrummet och han och hon i sovrummet han visste att jag gillade han då med och jag gillade han mycket dessutom men ifall

Om din på G skulle hålla på med att säga att han/hon vill knulla med din kompis skulle du bli sur/ledsen då? vad går gränsen engenkligen? är jag för känslig? är det normalt att säga så till sin på gång kille/tjej? brukar du säga att du skulle lätt ligga med din på gång kille/tjejs kompis?


Jag känner mig riktigt mongo som bli ledsen för något sånt allvarligt talat så känner jag mig dum och känslig ..

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Avie
Visningsbild
F 30 Arlöv Hjälte 2 984 inlägg
4

Svar till Kvinna108 [Gå till post]:
Han låter som en jävla douchebag så det är väl inte så konstigt att du faller för honom med tanke på hur de flesta kvinnor är.

Låter som att du bara borde släppa honom och hitta en kille som uppskattar dig istället.

Ingen status

Ominous
Visningsbild
F 29 Hjälte 849 inlägg
1
Jag skulle göra slut direkt. Vilken jävla skithög. Man är inte för svartsjuk om man blir sur för sånt.

I wish i could write as mysterious as a cat!

MidnattMannen
Visningsbild
P 37 Bandhagen Gjafisk desajner 11 386 inlägg
2

Svar till Kvinna108 [Gå till post]:

Det låter tyvärr som att du råkat bli kär i en riktig idiot.

Han beter sig som en player och tror att det är så män bör bete sig. Han kommer att växa upp förr eller senare, men du bör INTE bli ihop med honom nu när han beter sig som ett barn.

Det är inte direkt svårt att se att han skiter i dig och vill endast ligga med alla han kan få i säng.
Med nästan 100% säkerhet så kommer han att dumpa dig så fort ni haft sex.

Det låter som att du faller för maskulina och högljudda killar. Se dig omkring istället, du kanske kommer att upptäcka att killar som du inte tittat på förut är trevliga dom också.


Jag har sex med bacon

jns
Visningsbild
Hjälte 50 inlägg
0
Jag håller med föregående talare, man skall inte må dåligt av den man är kär i så försök hitta någon som förtjänar dig istället som behandlar dig bättre.

Lycka till!

Ingen status

Hansson
Visningsbild
F 27 Hjälte 3 inlägg
1
Min ena kompis är svartsjuk bara för att jag är med andra, tycker det är väldigt barnsligt.. Eller?

Facebook: Angelika Hansson

myh
Visningsbild
F 30 Superdupersnygg sexpert 3 304 inlägg
0

Svar till Kvinna108 [Gå till post]:
Skulle inte hävda att du är för svartsjuk. Han verkar inte ha alla hästar hemma och någon som honom är inte värd din tid.

Jag älskar doften av makt på morgonen.

Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
Trådskapare
-4
GUD när jag läser era kommentarer bli jag lite ledsen. Jag tro inte han är en idiot, jag litar på han men när han gör vissa grejer eller säger vissa saker bli jag lite rädd dock. Jag vill försvara han så jag gör det. Han brukar skoja om de mer på ett skämtsamt sätt. En sak som jag stör mig enomt på är att han säger att jag är jättesvarsjuk, känner som jag är de i varje jävla förhållade men i alla förhållade är alla otrogna med .. :-( När vi inte var på g så sa jag åt att han inte skulle hålla på i närheten med andra tjejer men han gjorde de på ett sätt .. åhhhhhh vad ska jag göra? hur kan ni veta att jag inte är svarsjuk så som han säger att jag är? ni kanske skulle tycka annat om ni fick höra eller vara med, fattar ni?

Ingen status

MidnattMannen
Visningsbild
P 37 Bandhagen Gjafisk desajner 11 386 inlägg
1

Svar till Kvinna108 [Gå till post]:

Ni är KK och han har andra KK's. Du är en av många, han vill inte ha dig som flickvän verkar det som och blir därför irriterad när du är svartsjuk på andra han vill ligga med.

Förstår du nu kanske?
Jag hajar att du gillar honom, men uppenbarligen så vill han ligga med flera tjejer.

ps. jag förstår inte hur det kan vara så svårt att inse att en snubbe som varit otrogen förut troligtvis kommer att vara det med dig också.


Jag har sex med bacon

Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
Trådskapare
-1

Svar till MidnattMannen [Gå till post]:
För jag har varit otrogen och det är inte " otrogen alltid "
en kille som är otrogen är inte alltid otrogen, man ska inte döma.
Nej, absolut inte vi var kk men nu är vi på g. Grejen är det att jag tro att han har lite rätt ibland men han måste också förstå att det inte är lätt för mig när jag bara haft svin som killar och en kille har dessutom slagit mig och kompisar har svikit. Jag litar på han som tex jag kan ge han pengar, jag kan be mina kompisar gå hem till han och hämta mina saker jag kan bjuda vem fan jag vill till en fest och jag tro inte att han raggar på henne men sen finns det självklart onda aningar om att han skulle göra det för att han säger att den personen skulle jag absolut ligga med.

Jag och han är väldigt bra kompisar om han gör en sak som är jättepinsam så vet jag att han skulle berätta det för mig eftersom han litar på mig. Jag är såklart väldigt rädd att "svartsjukan" kommer ta över förhållandet, det känns som att vi bara bråkar om det, både han och jag.

Han är underbar person varje dag, varje minut, varje sekund han är som värdens bästa kompis. Vi har våra upp och ner gångar och man stör sig på småsaker.
Han skriker inte åt mig han är ärlig mot mig och seriöst varför skulle han ens vara otrogen? mot mig!? då skulle jag lämna han och det vet han till hundra procent. MEN jag är rädd att han har rätt att jag är för svartsjuk som han säger att jag är, jag vill inte förstöra vårt förhållande för man kan inte få en bättre kille än han (Om man inte då kan göra sin egen dröm kille) Jag vet att han är rätt för mig jag känner det på mig det är den killen jag vill dö med men varför i helvete är jag svartsjuk då? och varför känner jag att han har fel i den punkten?

Ingen status

Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
Trådskapare
0

Svar till MidnattMannen [Gå till post]:
Jag och han var ihop och efter ett par veckor gjorde jag slut för vissa omständigheter. Jag som gjorde slut och sårade hans hjärta för att jag var dum och trodde han skulle misshandla mig. Om man har blivit misshandlad en gång så tro man att varje pojkvän är sån.

Ingen status

Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
Trådskapare
0
Kan någon annan komma med någon tanke eller kanske frågor jag vil inte förståra vårt förhållade så

Ingen status

Moongirl
Visningsbild
F 29 Uppsala Hjälte 1 150 inlägg
0
Skippa honom, han är verkligen inte värd din tid.
Lycka till!

Never leave a man behind.

Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Moongirl [Gå till post]:
Han vill vara seriös och värkar vara det, han säger allt sånt på skämt så jag vet inte riktigt. Ska man kunna skämta om sånt i ett förhållande? nästan alla mina kompisar skämtar han så om vi är bara på g nu då är väl sånt ganska ok? Jag har dock aldrig skämtat så om hans kompisar och vet inte hur han regerar då.

Han vill ju att jag ska flytta in och han är väldigt gullig fort så vad är problemet? kan han vara sån som tycker det är kul att skoja?

Om vi går i stan så säger han kanske vilken fin röv och han kan säga så att tjejen hör det är det normalt att man bli lite små sur och svarsjuk?
En av hans tjejkompisar älskar han och vill bli tsm men han säger " Vi känner inte varann så bra sä jag vet inte om vi kan bli ihop än och är inte säker på att det bli så" där blev jag oxå väldigt sur för att han inte säger jag är på G med en tjej han vill inte såra tjejen ( Han skulle aldrig bli tsm med henne för det är verkligen så om han skulle de skulle jag bli grymt chockad,hon har hånglat med alla hans vänner)

är de normalt att bli arg och lite smått svarsjuk? Sen har jag många tjejkompisar som håller på med gifta män och under den perioden var jag lite orolig att han skulle göra det med en gift kvinna och sedan var det lite bortförklaring oxå
Han säger alltid att någon är snygg och en gång sa han att den tjejen är väldigt snygg och jag skulle ligga med henne om du var någon annan tjej. ( om han inte hade mig som tjej, en annan tjej då skulle han ligga med henne och vara otrogen)

Det blev jag inte sur på eller svarsjuk på mer glad, haha

Är jag kanske ändå för svarsjuk?

Ingen status

Minus
Visningsbild
F Göteborg Hjälte 5 137 inlägg
0

Du har inte gjort något mer fel än att du fortfarande är tillsammans med honom.
Låter som om han utnyttjar dig.
Din kille är ett kukhuvud, gör slut och hitta en bra kille.

Ingen status

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0
Det låter som att du bara vill ha honom för att du inte tror du kan få någon annan? Det finns bättre killar där ute!

En gång otrogen leder lätt till flera gånger, det är något förbjudet, spännande som man vill göra om man gjort det en gång..

"Om vi går i stan så säger han kanske vilken fin röv och han kan säga så att tjejen hör det är det normalt att man bli lite små sur och svarsjuk? "
Normalt? NO WAY, om min kille skulle säga så när jag är med skulle jag flippa ut, är han med mig ska JAG vara den snygga, inte omgivningen! Såna fina ord ska han bara säga till tjejen sin, inte till okända :/ Det låter som han inte vill ha en flickvän (som andra här skrivit).
Han vill inte ha något seriöst, fast du tror det, han vill playa runt, göra vad han vill.

En gång KK så är det lätt att man vänjer sig vid det och då kan det vara svårt att tycka om "förhållande", som betyder att det är en tjej som ska vara i fokus, inte alla.

20.12.2007 <3

Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Minus [Gå till post]:
Det var jag som gjorde slut och då blev vi kk sen har vi blivit på g igen. Han vill skaffa barn och gifta sig och jag är säker på att han inte håller på med någon annan.Jag har till och med träffat hans mamma och om han "playade" mig skulle han väl dumpa mig för längesen? Alla hans kompisar vet att han är med mig .


Svar till sandra111 [Gå till post]:
Jag vet att jag kan få en annan, jag snackar med den killen med och det vet han men om vi skulle bli ihop så vill han att jag slutar. Han och jag träffas jättemycket och han låter ifall som han vill ha ett seriöst förhållande. Vi snackar varje dag ,kanske inte precis varje dag. Kan inte tro något sånt om han. Är de verkligen så illa?


Ingen status

Contagious
Visningsbild
F 29 Halmstad Hjälte 832 inlägg
0
Oj, sorgligt att man låter någon behandla en så:s
"It's better to let someone walk away from you than all over you..."

The challenge is to be yourself in a world that is trying to make you like everyone else.

Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Contagious [Gå till post]:
Han behandlar väl inte mig illa? Han är uppmärsam,lagar mat åt miig :-)

Ingen status

Contagious
Visningsbild
F 29 Halmstad Hjälte 832 inlägg
0

Svar till Kvinna108 [Gå till post]:
Jo, jag skulle säga att han behandlar dig illa :/

The challenge is to be yourself in a world that is trying to make you like everyone else.

Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Contagious [Gå till post]:
jag mår aldrig dålig när jag är med han. Jag bli alltid glad när jag är med han. Jag kan säga allt för jag vet att det stannar mellan oss. Kan de inte vara jag som säger fel till er? att de jag säger är lite för överdrivet?

Ingen status

Contagious
Visningsbild
F 29 Halmstad Hjälte 832 inlägg
0

Svar till Kvinna108 [Gå till post]:
Nej, alltså, bara det faktum att han säger så som han gör om andra tjejer TILL dig, säger en del om honom. Jag hade aldrig kunnat hantera det. Just för att när jag är kär så ser jag BARA den personen och jag vill att det skall vara ömsesidigt...

The challenge is to be yourself in a world that is trying to make you like everyone else.

Panda
Visningsbild
P Rönninge Hjälte 3 815 inlägg
0
Låg han med någon när ni inte var tsms fast du gillade honom? Välkommen till världen. Han gjorde inget fel då.

Sen att han vill knulla dina kompisar, be han hålla det i huvudet och så länge han behåller kuken i dig istället för dem har du väl inget att oroa dig över? Om du tycker han pratar om det för mycket får du väl säga det till honom istället för att gnälla om det till andra, hur ska han då veta om han gör fel om du inte säger någonting?

Hatar allt.

Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Skabbisen [Gå till post]:
Hm .. han har haft sex när vi inte har varit tsm, fast han visste att jag gillade honom och hade sex i rummet intill. :-(:-( Det är inte det vi pratar om det vet jag mycket väl att jag kan säga till han men då kommer jag få en svarsjukstämpel, ännu mer och vem vill vara svarsjuk? vem vill höra fan vad du är svarsjuk!! Ingen.

Är de normalt att bli svarsjuk, ifall en gnutta att han ville ligga med min kompis? eller att han sa " Hon är sötare än dig juh, nästan. Är det normalt att bli lite svarsjuk för en tjej håller på ( smekte hans lår,smekte hans hår, smekte hans rygg och försökte pussa han? Jag blev ifall svarsjuk på det för jag vet att hon vill ha han och han har inte sagt att vi var på G. Är det för mycket svarsjuka om han kysser en annan visslar på någon annan tjej? ( Vi var bara kk då men han visste att jag gillade han) Långt det blevIfall är jag för svarsjuk eller är det såna oj vad svarsjuk du är .. :o

Ingen status

rawwr
Visningsbild
F 28 Stockholm Hjälte 5 676 inlägg
0

Svar till Kvinna108 [Gå till post]:
Visserligen bestämmer man inte vem man bli kär i, men den hör killen verkar rent ut sagt vara en riktig skitstövel. Även om det låter hårt så finns det många fiskar i havet, med det menar jag att du nog borde söka dig vidare.

Han verkar ju uppenbarligen inte vara en sån där kanonkille som får sig att må bättre och känna dig underbar, inte ens majoriteten av tiden.. Så varför nöja sig med någon som hör dig mer ledsen än glad?


Svar till Warez [Gå till post]:
Vänta nu, vadå "de flesta kvinnor"?
Jag tycker verkligen inte du kan generalisera på det viset utan någon som helst källa..
De mesta saker du läser, må hända handlar om just svin och toffliga tjejer.. Men hur intressanta är egentligen de "vanliga" paren att läsa om?
Tillägg av rawwr 2012-12-01 20:34

Ber på förhand om ursäkt för ev stavfel och dylikt. Sitter på mobiltelefonen.

http://vet.hut.nu/?id=8

Kvinna108
Visningsbild
Hjälte 45 inlägg
Trådskapare
0

Svar till rawwr [Gå till post]:
Nej, absolut inte han har sårat mig med att han säger att jag är för svartsjuk och vissa andra saker men det mesta var när vi inte var ihop. Han vill inte vara en kompis för han inte klarar av det, han vill ha mig. Det känns verkligen inte så hans känns som en kanon kille. Jag vet själv att han behandlar mig med respekt och omtanke men det med svarsjuka är något helt annat, jag förstår inte hur kan jag vara svarsjuk? Har aldrig varit det om det inte stämmer, mina killar har gått på bio vart med tjejer osv .. det är faktiskt första killen som säger att jag är svarsjuk :-(

Om vi vänder detta och säger att jag är svarsjuk vart vänder jag mig då?

Ingen status

sandra111
Visningsbild
F 31 Hjälte 3 499 inlägg
0

Svar till Kvinna108 [Gå till post]:
ja det låter illa.. Enligt det sätt du skriver så verkar det som han bara ger komplimanger till andra, okända? Eller så inte bara så iaf mest till dem, när det ska vara mest till DIG, eller bara dig

20.12.2007 <3

Avie
Visningsbild
F 30 Arlöv Hjälte 2 984 inlägg
0
Svar till rawwr [Gå till post]:
Klart att jag kan, du såg väl att jag gjorde det?
De "vanliga" paren är hundra gånger intressantare att läsa om eftersom de numera är så jävla sällsynta. I nästan alla förhållanden är det någon som är otrogen eller någon som är en douchebag verkar det som.

Ingen status

rawwr
Visningsbild
F 28 Stockholm Hjälte 5 676 inlägg
0

Svar till Warez [Gå till post]:
Eller så är det bara det som säljs i media?
Allvarligt, vad tror du säljer bäst? Drama eller Svensson-Svensson?


http://vet.hut.nu/?id=8

Avie
Visningsbild
F 30 Arlöv Hjälte 2 984 inlägg
0

Svar till rawwr [Gå till post]:
Jag läser inte media, så vad har det med saken att göra?

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » För svartsjuk

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons