Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kärlek

Skapad av solbuh01, 2018-02-03 22:19 i Kärlek & Relationer

2 555
6 inlägg
-1 poäng
solbuh01
Visningsbild
F 22 Legend 5 inlägg
0
Hej. Jag gillar en kille som nästan 3 år gammal än jag. Vi träffas i kyrka en gång i månaden under tre år. Men bara en månad sedan jag har gjort första seger med att be hjälp av honom. Sen fick jag hans Snapchat . Vi skicka till varandra en gång per dag eller två. Men skicka bara bilder på sin axel eller på nånting annat men inte hans ansikte. Men när vi skickar sms då alltid skicka text med smileys.

Men på riktigt vi pratade aldrig. Jag vi blir ihop med han men vet inte hur hjälp

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Jeppz
Visningsbild
P 31 Hjälte 169 inlägg
1

Svar till solbuh01 [Gå till post]:
"Hej. Jag gillar en kille som är nästan 3 år äldre än jag. Vi har träffats i kyrkan en gång i månaden i 3 år. Men bara en månad sen jag tog första steget och bad honom om hjälp. Sen fick jag hans Snapchat. Vi skickar till varandra en eller två gånger om dagen. Men han skickar bara bilder på sin axel eller något annat, men inte ansiktet. Men när vi skickar sms så skriver han alltid text med smileys.

Men på riktigt har vi aldrig pratat. Jag vill att vi ska bli ihop, kan ni hjälpa mig?"

Så, nu när vi förstår varandra så får jag väl säga att du kanske kan börja med att fråga om han vill träffas på en fika eller så och se vart det leder.

Life's a bitch and then you die

solbuh01
Visningsbild
F 22 Legend 5 inlägg
Trådskapare
-1
Den är så att jag provade att träfa han som vanlingt . Men han alltid har nånting annat. En gång han var på väg att skulle säga ja att ta promenad med mej men han sa nej. Eftersom den för kallt. Men han lovade att skulle ga med mej promenad.
Sen bor vi i liten stad som den finns ingen till att göra.
Och jag vill inte alltid var först. Jag tror inte att den är bra att tjej tar första steg.
Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
0
*Det är så att jag försökte träffa honom som vanligt, men han har alltid något annat för sig.
En gång var han nära med att säga ja till att ta en promenad med mig, men han sa nej... han tyckte det var för kallt ute. Dock lovade han mig en promenad!

Vi bor även i en liten stad där det knappt finns något att göra. Och jag vil egentligen inte vara den som tar första steget, då jag inte tror att det är bra när en tjej tar det första steget.

Ingen status

Jeppz
Visningsbild
P 31 Hjälte 169 inlägg
0

Svar till solbuh01 [Gå till post]:
Personligen skulle jag bara bli glad om en tjej vågade ta första steget, men om han inte svarar på det så är han nog inte intresserad och då får du så lov att gå vidare även om det är svårt.

Life's a bitch and then you die

sb-on-riki
Visningsbild
F 28 Kändis 188 inlägg
-1

Svar till solbuh01 [Gå till post]:
Det är absolut inget fel med att en tjej tar första steget, tvärt om! Det visar bara att du är intresserad av honom vilket är positivt. Och då vet du ju ganska snabbt om han känner likadant eller inte! Bjud med honom att gå ut och bowla, ta en fika, rasta en hund, eller baka något tillsammans är några tips :) Go for it!

Men om han fortsätter att komma med ursäkter så acceptera då att han kanske inte är intresserad.Svar till Withz [Gå till post]:
Onödigt

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Kärlek

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons