Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Svårt att hitta någon

Skapad av ADEPT, 2013-05-16 23:00 i Kärlek & Relationer

2 175
5 inlägg
3 poäng
ADEPT
Visningsbild
P 32 Borås Hjälte 8 inlägg
0
jo såhär är det jag haft ett antal förhållande under mina yngre år(14-18) och alla har varit mer eller mindre distans förhållanden och det har aldrig funkat pga distansen.

jag är en ganska blyg person av mig har rätt svårt att börja snacka med någon tjej på krogen och aa jag är ju inte direkt "snygg" heller och det gör inte saken mkt enklare.

jag har provat några dejting sidor men aa ingen vidare lycka så aa jag vet inte vad jag ska göra börjar bli extremt trött på va singel och ja har börjat komma i den ålder då jag vill hitta en tjej som jag kan ha ett långt och seriöst förhållande med så jag undrar om någon här på HP har några tips som kan hjälpa mig?

Mvh ADEPT

No Way:O

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Jokk
Visningsbild
31 Hjälte 9 867 inlägg
1
Svar till ADEPT [Gå till post]:
Gå ner i vikt, börja träna och skaffa en frisyr så har du i alla fall ett utseende att locka med.
Sen är det bara att ta det därifrån. Om du börjar träna och känner dig snygg kommer du få självförtroende och då kommer det rulla på. :)

Visa spoiler
Forum image

flizan

Jopmok
Visningsbild
P 27 Hjälte 1 552 inlägg
1
Svar till ADEPT [Gå till post]:
Om du anser att ditt utseende är en avgörande faktor för ditt självförtroende och din förmåga att attrahera tjejer finns det nog en del grejer du kan göra för att förbättra dig på den fronten. Menar inte att du skulle vara ful med tanke på att jag inte sett dig som helhet och ditt ansikte är helt normalt utseendesmässigt, men det jag menar är att nästan alla kan förbättra någonting med sitt utseende. Det handlar bara om att lyfta fram sina egna styrkor. Jag ska inte säga vad du ska göra med ditt utseende eftersom det är just DITT utseende. Men det första jag själv hade gjort om jag snabbt ville förändra mitt utseende (snabbt som i att inte totalförändra min kropp) är att klippa mig, fixa ansiktsbehåringen, hygien, ansiktshygien osv. Genom att skaffa en ny frisyr kan du skapa underverk och få en boost så fort du ser dig själv i spegeln.

Tjejer tittar inte på utseende så mycket som man kan tro (enligt MIN uppfattning) och din profilbild är ett perfekt exempel på den genomsnittliga mannen. Dvs. någon som bryr sig om sitt utseende men som samtidigt inte solar solarium och noppar ögonbrynen stup i kvart.

Sammanfattning: om du vill förbättra ditt utseende utan att känna dig tvingat att skaffa 6-pack och hela köret, börja då med att klippa dig, fixa till skägget, hyn osv. Om du är nöjd med ditt utseende, vilket du ska vara, gäller det bara att uppnå självförtroende inifrån :)

Svar till Jokk [Gå till post]:
Det är inte Rob Riches jag skådar?
anonym1337
Visningsbild
P 28 Hjälte 35 inlägg
0
Vad jag har lärt mig är när man inte letar så hittar man någon, när man minst anar det vill säga.

OnT: Börja prata med brudar på krogen.
MidnattMannen
Visningsbild
P 37 Bandhagen Gjafisk desajner 11 386 inlägg
1

Svar till ADEPT [Gå till post]:

Börja prata med tjejer/folk på hamsterpaj. Gå på Hamsterpaj-IRL om du kan. Sedan så kommer du märka att det flyter på ORDENTLIGT.

Dom flesta som brukar gå på IRL är trevliga människor och man lär lätt känna varandra eftersom alla har något gemensamt. Hamsterpaj.

Jag har märkt att så länge man har något att säga och inte håller tillbaks sina åsikter så kommer man att hitta folk som vill prata med en. Och här på hamsterpaj så finns en drös med tjejer som gillar att prata om allt möjligt.


Jag har sex med bacon


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Svårt att hitta någon

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons