Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vad vill han?

Skapad av Ryder13, 2015-07-26 10:41 i Kärlek & Relationer

1 960
5 inlägg
2 poäng
Ryder13
Visningsbild
F Kändis 1 inlägg
0
Hej ! Jag har träffat en kille någon gång i veckan i ca 3 månaders tid. När vi ses så brukar vi oftast inte hitta på något särskilt utan det blir mest att vi bara snackar ,går en runda,kollar film och det blir nästan alltid sex. Jag är osäker vad han vill och känner för mig. Han kysser mig en del och blir ofta generad när vi har lång ögonkontakt. Han ger mig alltid komplimanger när vi ses och är väldigt omtänksam och följer o möter mig alltid vid bussen. När vi väl ska säga hej då så kramas vi bara,är så osäker på vad det är han vill så vet aldrig om jaf ska kyssa honom hejdå eller ej.Vi hörs mest bara av när vi ska planera att ses och hitta på något . Kan nämna att det är min första riktiga kärlek och att vi träffats tillofrån i fem år med andra relationer emellan. Jag vet att han tyckt om mig förut men det var längesedan vi träffades innan vi nyligen började igen. Så vad säger ni?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

myh
Visningsbild
F 30 Superdupersnygg sexpert 3 304 inlägg
2

Svar till Ryder13 [Gå till post]:
Jag säger att du bör prata med honom.
Du kan aldrig få ett säkert svar från någon utomstående, han är den som vet vad han vill.

Jag älskar doften av makt på morgonen.

Tics
Visningsbild
F 26 Järfälla Kändis 504 inlägg
0
Jag tycker att du borde säga till honom hur du känner. Han kanske känner precis likadant som dig och har samma funderingar som dig.
Han verkar uppenbarligen vara intresserad utav dig,dessutom har han varit intresserad förut,varför skulle han inte vara det nu? Ni träffas ju nu och han verkar tycka om dig.
Darkdoniiie
Visningsbild
P 26 Västerhaninge Kändis 524 inlägg
0
Den enda som vet vad han vill är han själv, prata med honom vore klokast.

Ingen status

Aristokatten
Visningsbild
34 Hjälte 22 inlägg
0
Fråga. HA HA!

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Vad vill han?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons