Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Bleka håret från mörkt till ljusare

Skapad av blackvampire, 2012-08-19 11:36 i Kläder & utseende

5 142
7 inlägg
1 poäng
blackvampire
Visningsbild
F 29 Hjälte 394 inlägg
0
Största delen av mitt hår är brunrött pga att jag va rödhårig förut resten skiftar i brunguld och ljusbrunt (det är bara typ 2 cm av håret som är ljusbrunt ) + lite utväxt. Grejen är den att jag vill har ljusbrunt eller blont hår.
Men vet inte hur de kommer bli där håret fortfarande är rött, vad tror ni?
Tycker ni att jag ska bleka slingor eller hela håret?
Och vilken produkt tycker ni bleker bra?

carpe diem

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Aliciah
Visningsbild
F 28 Hjälte 144 inlägg
1
Jag vet inte riktigt hur du ska göra men bestämmer du dig för att bleka så är Mood och Depend de bästa märkena! Och vänta gärna någon vecka mellan blekningarna, bleker du flera gånger på kort tid så tar det inte lika bra och då är det bara bortkastade pengar.
Har du råd att gå till en frisör så är nog det bäst.

Can you handle a woman that can eat her own bodyweight, in potato chips?

blackvampire
Visningsbild
F 29 Hjälte 394 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Aliciah [Gå till post]:
okej :) är inte schwarzkopf blonde bra då?

carpe diem

Mcfearless
Visningsbild
29 Huddinge Hjälte 17 inlägg
0

Svar till blackvampire [Gå till post]:
Har ungefär samma problem som du dock har jag inga röda färgskiftningar i håret, har hört att det ska vara väldigt svårt att bleka ljusare och få ett bra resultat. Om du väljer att färga själv hemma lär du behöva färga det vid minst två olika tillfällen och sedan använda silvershampoo för att dämpa missfärningen. Jag tror att bästa sättet är att först slinga håret en gång, vänta ca en vecka och sedan färga hela. Loreals eller Matrixs silverschampoo har jag hört ska fungera bra.

blackvampire
Visningsbild
F 29 Hjälte 394 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Mcfearless [Gå till post]:
okej, :) har hört att de ska hjälpa om man slingar håret riktigt ordentligt en eller två gånger och sen bleker de att de blir bättre och att de inte sliter så :) men tack :)

carpe diem

Hanna_1993
Visningsbild
F 30 Hjälte 263 inlägg
0
Hade mörkrött hår en gång och ville få det ljusblont. Gjorde slingor med "Mood slingblond för mörkt hår" Väntade två veckor, gjorde samma sak igen. En vecka efter det gjorde jag slingor igen. Väntade tre veckor, sen blonderade jag en gång och resultatet blev ljusblont.

Har haft alla möjliga färger för att sedan ångra mig och återgå till blont. Har förlorat halva håret, fått klippa bort 30cm. Rekommenderar dig att gå till en frisör, det är dyrare men värt i längden. Kom ihåg att använda hårinpackning titt som tätt och var rädd om ditt hår.
Aliciah
Visningsbild
F 28 Hjälte 144 inlägg
0

[svar:blackvampire:4130082]
Ja antar att det har lite med hårtyper att göra, men de flesta jag pratat med säger att Mood är bäst och jag håller med. Det är dessutom inte lika dyrt som alla andra blekningar :) Jag rekommenderar Mood ultrablond, men det kommer antagligen bli både gult och orange, det är väldigt svårt att undvika när man färgar hemma vilket märke det än är.

Can you handle a woman that can eat her own bodyweight, in potato chips?


Forum » Livet » Kläder & utseende » Bleka håret från mörkt till ljusare

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons