Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Min halvbekanta skall ha fest på veckoslutet

Skapad av 02flicka, 2019-01-09 13:37 i Livet

3 137
5 inlägg
2 poäng
02flicka
Visningsbild
Veteran 4 inlägg
0
Hej! Min väns vän har 17 års fest på lördag. Jag känner inte henne så bra, har pratat med henne på fester. Nu har hon fest och alla mina kompisar är bjudna utom jag. Tycker det är lite pinsamt. Det är påväg 45 dit så det är ganska fullt eftersom hon inte har stort hus. Kan jag fråga om jag får gå? tänkt om hon säger nej då blir det stelt. Flyttade till en ny skoal där alla känner alla utom mig för att jag gick i en helt annan skola. Blir aldrig bjuden på fester och det känns sunkt, vill ju också hångla och få pojkvän. Vad skall jag göra? nästa måndag kommer det vara massor av teaspilling och jag sitter där och vet int rikit vad jag skall säga.
HJÄLP

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Den_Ovetande
Visningsbild
Veteran 13 inlägg
0
Skaffa några vänner, bara gå upp och säg hej. När vännerna inte längre är ett problem kommer inbjudningarna bara å rulla in. Sen så skulle jag inte rekomendera att du skaffar pojkvän genom att hångla med första bästa, men vill du verkligen det så kör på.
jok
Visningsbild
P 25 Hjälte 362 inlägg
0
Om det är en väns vän kan du väl fråga din närmaste i gänget om hen kan fråga om hen kan ta med dig? Du blir en plus en, det är inte lika direkt och stelt som att fråga henne direkt om hon av någon anledning skulle säga nej. Men liksom, 45 pers i ett stort hus, jag lovar att hon bara inte tänkt på att bjuda med dig eftersom att ni bara är bekanta men gärna ser att du kommer. Hoppas det blir kul.

Och crap, inser att jag nog svarar för sent med tanke på att det är söndag. Var det fest? Fick du hångla?

In retrospect, I side with my detractors

02flicka
Visningsbild
Veteran 4 inlägg
Trådskapare
2

Svar till jok [Gå till post]:
Frågade henne två dagar före festen om jag och en kompis kan komma. Hon svarade att de tyvärr är fullt! om jag hade varit på festen skulle jag definitivt ha hånglat. Tror jag skulle kommit in om jag frågat tidigare eller sen ville hon bara int ha mig med:/

jok
Visningsbild
P 25 Hjälte 362 inlägg
0

Svar till 02flicka [Gå till post]:
Synd, men kudos för att du frågade och diggar självförtroendet, ber för att du snart ska få hångla.

In retrospect, I side with my detractors


Forum » Livet » Min halvbekanta skall ha fest på veckoslutet

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons