Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

äcklad av sexpartner

Skapad av Hansomundrar, 2016-02-13 00:42 i Sex & Sinne

2 336
3 inlägg
2 poäng
Sex och blandat
Hansomundrar
Visningsbild
Hjälte 44 inlägg
0
Kan tycka ett en person är sjukt fin och underbar typ. Men direkt efter jag legat med henne så äcklas jag nästan av henne typ? Eller så.. Vill inte att de ska vara såhär, något tips?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

FantaaZtique
Visningsbild
P 26 Östersund Skrotlyftande Motormekare 2 031 inlägg
1
Ja då kanske det inte är den rätta sexpartnern om du blir äcklad av henne.

/mute keinanen

Viren
Visningsbild
P 32 Örebro Hjälte 784 inlägg
1

Svar till Hansomundrar [Gå till post]:
Det är inget konstigt företeelse det där. Ganska vanlig faktiskt! Lust kan få människor att göra och tycka om saker som de annars skulle finna motbjudande, och vid kärleksdöd då lusten kryper ur en så försvinner också det som gjorde att man tyckte om det.

Att du rent av äcklas av personen annars kanska kan ha med ditt tankeställare att göra. Försök att analysera din egna tanke när du känner det nästa gång. Själv nu för tiden då är jag väldigt svåräcklad, och det har med att jag tränat fram en ganska pragmatisk syn på saker och blir inte irrationellt uppspelt.

Ingen status


Forum » Livet » Sex & Sinne » äcklad av sexpartner

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons