Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

är jag gravid?

Skapad av captainhook, 2016-01-25 20:39 i Sex & Sinne

2 084
4 inlägg
-1 poäng
Sex och blandat
captainhook
Visningsbild
Legend 1 inlägg
-2
För ett par veckor sedan hade jag sex med en kille. Jag går på ppiller och har gjort i över ett år nu men råkade ta mitt piller några timmar senare än vanligt. Jag har nu inte fått min mens på två dagar och jag har en väldigt regelbunden mens. Har däremot läst på mycket och enligt UMO så kan hård träning och ändrade kostvanor på verka ens mens och jag har börjat gymma nyligen och därpå har ju mina matvanor ändrats ganska drastiskt. Har bokat tid för graviditetstest på ungdomsmottagning men vill gärna höra vad ni andra tror det kan vara?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Liilmonsta
Visningsbild
F 30 Nykvarn Hjälte 454 inlägg
0
Har du haft sex efter det försenade p-pillret?

Mina trosor är för små..

Gubbkaerring
Visningsbild
F 27 Kändis 18 inlägg
1
Du har 12 timmar på dig att ta ditt piller om du missar din ursprungliga tid, och då gäller skyddet fortfarande. Får man ingen information när man sätts på p-piller längre?

Born to raise hell!

Klas-Kenny
Visningsbild
P 28 Växjö Hjälte 12 126 inlägg Online
0
Ta det lugnt, du är högst sannolikt inte gravid.

Som du själv nämner, kan ändrad träning och kost påverka. Och inte minst, kan stress/oro orsaka utebliven mens. Att oroa sig för att man skulle ha blivit gravid, är ingen helt unik orsak till utebliven mens.

Rätt verktyg till rätt arbete - Makaroner äts med sked.


Forum » Livet » Sex & Sinne » är jag gravid?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons