Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

En tjej som strulat runt mycket...

Skapad av Anonym, 2011-10-17 13:10 i Sex & Sinne

4 988
8 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej!

Jag behöver verkligen skriva av mig och få svar på mina funderingar innan jag går i sönder..

Det är så här, jag har en flickvän vi har varit tillsammans i snart 7 månader. Jag älskar henne så otroligt mycket och jag vet att hon känner precis likadant för mig! Men det är så att jag lider lite av svarsjuka. Det är så här innan hon träffa mig så var hon lite av en slampa som hon säger själv också och erkänner det. Hon har lixom bara typ festat blivit full legat på en säng och så har en kille kommit te.x och hon har bara typ börjat strula med han och sedan typ låtit han ta på henne hur som helst hon typ sket i vem det va bara lätt alla ta på henne. Detta har hänt typ 8-10 gånger då alla bara tat på henne hur som helst, känns som killarna bara skickat runt henne. Sen har hon strulat med över 30 stycken och jag tycker bara det känns så äckligt..

Hon säger själv att hon äcklas av sig själv och för vad hon gjort och att hon ångrar det och önskar att de aldrig hänt, men för mig känns det hur äckligt som helst, ja mena okej om hon hade hållt på med 5 stycken te.x och kanske låtit någon ta på henne och sånt så hade det ju under lättat lite, men just nu när hon gjort allt det så känner jag mig bara äcklad av hon, och lixom jag vill inte strula med henne, jag vill inte hålla om henne jag bara ryser när jag tänker på det.. Och jag kan inte sluta tänka på det det bara mullrar i huvet hela tiden och ilska och bara allmänt mår dåligt över det.

Och ungefär 1 månad efter vi blev tillsammans så var vi på en liten utomhus fest, vi satt tillsammans från början drack lite.. Sen bara gick hon med sin kompis och jag satt kvar där, sen sitter hon helt plötsligt 5 meter framför mig framför en annan kille. Typ ''klänger'' på han, sträcker sig över han, ber om att få smaka på hans öl hela tiden och typ sitter i hans knä. Och där sitter jag och ser det..

Jag orkade inte mer, så jag gjorde slut med henne. 5 minuter efter strular hon med den killen, och 4 andra samma kväll.

Idag erkänner hon att de va hemskt gjort mot mig, hon säger att hon inte hade samma känslor för mig då som nu, och att hon fortfarande hade lite 'slampa' i sig den kvällen..
Hon ångrar det så mycket säger hon och hatar sig själv för vad hon gjort mot mig då. Och att efter den kvällen låg hon hemma och grät hela natten och dagar framöver för hennes beteende och hur äcklig hon varit.

Och efter att allt hon redan gjort innan med 30 st plus den kvällen mot mig, så känner jag mig så osäker..
Men vad jag vet nu har hon inte visat någonting för någon annan kille sen den kvällen för hon säger att efter den kvällen och hur jag och omgivningen reagerade på henne så slutade hon. Sen den kvällen har hon bara haft mig och allt som har med mig att göra, men endå känner jag mig extremt osäker på allt, att hon döljer något hela tiden, det känns inte som man släpper allt man gjort innan bara sådär..

Men samtidigt så fort vi pratar om vad hon gjort innan eller vad hon gjort mot mig så börjar hon bara gråta, och alla tankar jag har om hur äcklig hon varit tar död på mig. Så jag sa till henne, '' Jag orkar inte mer '' då grät hon hysteriskt i 1 timma och sa bara snälla du måste orka mer jag är verkligen inte sån längre, jag älskar dig och bara dig, jag vill leva mitt liv med dig, jag skiter i alla andra nu och har gjort de i 5 månader och hatar mig själv för allt jag gjort!!

Hoppas ni förstår mitt dilema.. Snälla jag behöver hjälp.
Vad ska ja ta mig till med allt ?!

Hälsningar en väldigt ledsen och fundersam kille..

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

filippa
Visningsbild
Hjälte 183 inlägg 87 svar i S&S
0
Det låter som att den här tjejen har problem med sin självkänsla. Jag tror inte det handar om att vara "slampig", utan snarare om bekräftelse samt att hon inte inser sitt eget värde. Älskar du den här tjejen så hjälper du henne med det här, stöttar henne och får henne att känna sig trygg.
Men är inte kärleken stark nog för att klara er över detta hinder så är den inte det. Det kan bara du avgöra.

Det är alltid svårt att tänka på ens partners förflutna. Men du måste försöka låta bli, hon är med dig nu och antingen litar du på henne eller så gör du inte det. Du måste bestämma dig för vad du vill göra och gå all in för det, vad det än blir.
Kanelbullen
Visningsbild
P Ordningsvakt 3 801 inlägg
0
Alla är väl såklart olika känsliga för sånt här, nu tycker ju inte jag att "strula" med någon är särskilt grovt.
Nu vet jag ju inte hur gammal du är men det låter som om hon varit osäker på sig själv/fortfarande är.
Sen kan du ju se på det ur ett annat perspektiv, hon är lite erfaren, det skadar ju inte dig, utan tvärt om!

"If you want her future, forget her past"

Earth, you don't have to be crazy to live here, but it helps.

nellieliten
Visningsbild
F 27 Ängelholm Hjälte 466 inlägg
0
Svar till Anonym [Gå till post]:
Hej, alla gör misstag och kan förändras.
Men att hon gjorde så var inte okej för det.
Visade hon ånger, och att hon skämdes över det, och du förlät henne, då ska du ni gå vidare från det.

MEN. Älskar du henne?
Jag hade inte velat vara med min pojkvän om jag "äcklades" av att strula med honom osv.

Är också en otroligt svartsjuk person, men man kan inte hjälpa vem man en gång var. Alla har en bakgrund och med det, en chans till förändring.
Ibland behövs ett misstag för att man ska förstå hur fel man betett sig.


Hoppas det hjälpte lite.

Vill du ha en idiot lägg din hand i min

Attitude
Visningsbild
P 34 Hjälte 76 inlägg
0
Tja anonym, Jag förstår ditt dilemma!

Som dom andra säger så tycker jag att OM Du älskar henne, och då menar jag verkligen ÄLSKAR henne så är det helt klart värt att reda ut allt och gå vidare. Ett sätt att göra det på är att helt enkelt sätta er ner och prata och att du då säger hur du känner och hur du tänker och vad som inte får hända igen om du ska vara kvar med henne. Det här är inte på något sätt kontrollerande eller hotfullt, utan du säger helt enkelt att du inte accepterar det beteendet och thats it. Du som människa är alldeles för bra för att bli behandlad på ett sätt som inte känns bra.

Nu skriver du också att hon inte visat något för någon annan kille sen den där kvällen. Och det är jättebra om det är så.

Det som inte är bra däremot (enligt mig) är att du fortfarande är osäker på om hon döljer något. Vilket är helt förståeligt efter allt som verkar hänt under er tid. Jag tycker däremot inte att det är en bra grund för ett förhållande att man ska känna sig osäker. Så därför tycker jag ni ska prata ut om det ordentligt. Inte tjaffsa, inte bråka, inte vara arga och sura, utan lugnt bara prata om hur saker ska vara från och med nu för att det ska fungera för båda.

Det slutliga valet kommer alltid vara ditt i den här frågan. Och jag tänker inte ge dig några råd om vad du ska välja, men välj efter känslan. Älskar du henne mer än du känner dig osäker på henne så stanna... om det är tvärtom... ja lyssna på dina känslor!

Hallå... kul att du hittade hit! Dennis heter jag och lever livet på högsta växeln! När jag inte tränar kampsport eller i gymmet så jobbar jag som b

trophyboys
Visningsbild
F 28 Ingarö Hjälte 236 inlägg
0
Jag tror också att det beror på att hennes självkänsla verkar ganska körd i botten, därför hon betett sig som hon gör. Människor som har låg självkänsla brukar oftast ha svårt att bygga upp den '"snabbt".

Men om du älskar den här tjejen, så hjälper du henne, försök få henne att få bättre självförtroende. Det lär ta ganska lång tid men å är det inte bara för hennes egen skull du gör det, det är för din egen med :)

Känner du att du verkligen inte orkar, eller att du kanske inte kan förlåta henne för vad hon har gjort eller hur hon har betett sig så tycker jag du ska lämna henne ifred bara och gå vidare. (Gärna på ett ganska fint sätt så du också kan klämma in att hon borde försöka jobba på självkänslan).

Tror inte någon bara kan säga åt dig vad du ska göra, med tanke på att det är bara du själv som vet om du vill ge henne fler chanser.
Skrot-Ola
Visningsbild
P 33 Hjälte 158 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
När det gäller folk som åkt dit när dom vänstrat finns det enligt min erfarenhet två kategorier (grovt hugget)

A: Dom som inser att dom gjort fel och vad det kan kosta, tar lärdom av det och aldrig någonsin kommer göra om det.

B: Dom som visserligen inser att dom gjort fel, men som "lär" sig att det faktiskt inte var så farligt utan förr eller senare glider ner i sina gamla hjulspår igen.

Tycker det låter som hon har lärt sig någonting, men det kan bara du avgöra. Väljer du att lita på henne så tala om att det kommer ta tid för henne att återfå ditt förtroende. Förstår även om du lätt blir svartsjuk efter en sån grej, och det bör även hon förstå om du ska kunna lita på henne.
Och det där med att äcklas av att ens partner varit med många andra tidigare brukar också det lindras med tiden. Kan räcka med några månader för att man ska känna tillräckligt stor distans till det.

Lycka till!Forum » Livet » Sex & Sinne » En tjej som strulat runt mycket...

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons