Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

En tjock hinna som delar upp hålet

Skapad av Anonym, 2012-02-01 20:18 i Sex & Sinne

2 936
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Heejsan!

ni har hjälpt mig myycket!:)

iaf, jag har haft sex med 4 personer, jag var tillsammans med de och de flesta av de hade jag sex med flera gånger.
Jag njuter så klart men jag får inte orgasm, jag vet att vissa inte kan komma... Men vill gärna ha något svar på något sätt och förslag till mig o min kille=)

en annan sak oxå, när jag pullar så märker jag att jag har något emellan, alltså typ en tjockhinna som gör så att hålet "delar på sig", jag vill bara veta vad det är, det är bara onödigt att den e där för om jag tar fel hål så gör de lite ont...

Tack i förhand!
Hoppas ni fattade något av det jag snackar om:)

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

wraaaaah
Visningsbild
F 30 Kvissleby Hjälte 673 inlägg 84 svar i S&S
0
Jag personligen hade det också lite krångligt med det där i början. Det tog några år att få till det. Du får prova dig fram och känna av vad som känns bäst, ibland tar det också tid för kroppen att mogna in i det hela också. Använd er av olika tekniker och olika redskap som du kan tänka dig skulle fungera. Vibratorn är ett tips, vissa kvinnor har svårt eller kan inte få orgasm via vaginalt sex utan måste ha någon annan typ av stimulation. Kanske till och med så är det så att du både behöver någon typ av penetrering samtidigt som du retar klitoris?

(Om du inte kan få orgasm genom onani så prova runt lite, om du kan få orgasm genom onani så använd isf den metoden med din partner.)

Det finns en massa olika saker som man kan få orgasm utav och alla får inte orgasm utav samma sak men vibratorn är ett kärt tips. Denna hemsida är också ett ställe där jag fick mycket inspiration och hjälp:
http://orgasmsex.wordpress.com/onanitips/
Jag länkar dig till "onanitips" för att ge olika exempel på hur man kan få en orgasm, sedan om du tittar i fliken lite till höger ser du "orgasmträna" - vilket också kan vara någonting för dig!

Sen har jag aldrig hört talas om en tjock hinna som "delar upp hålet" och att det gör ont att få (finger)penetrering i "fel hål". Som tumregel kan man utgå ifrån att: gör det ont, så är det någonting som inte riktigt går till rätt. Om det gör märkvärdigt ont borde du kolla upp dig på UMO och diskutera med personalen om vad det kan vara.

Smerten blir ikke et onde før den overvinner oss.

anna_strand
Visningsbild
F 28 Hjälte 1 inlägg
0

Svar till wraaaaah [Gå till post]:
Hej!
har inte kunnat komma än men vill ni ska veta att jag har fixat mitt problem med fliken i slidan

jag pratade med en barnmorska om p-piller och jag frågade om fliken och kollade på det.
hon sa det är ganska vanligt för kvinnor att ha det och jag blev sövd och de har klippt bort den. kommer ta ett tag tills det har läkt men jag vill bara att om någon annan har samma problem och att söka hjälp för jag vet hur det känns och det går att lösa!:)

Ingen status


Forum » Livet » Sex & Sinne » En tjock hinna som delar upp hålet

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons