Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hjälp mig kondomer

Skapad av Borttagen, 2017-10-27 23:33 i Sex & Sinne

2 916
8 inlägg
-3 poäng
Sex och blandat
Heilin
Visningsbild
F 17 Legend 13 inlägg
-1
Tänkte beställa kondomer på gratiskondomer.se, paketet komer i ett vitt anonymt brev MEN med ens telefonnr i paketet. Om mamma nu skulle råka öppna det skulle det bli stelt med mitt namn i så därför skulle jag behöva nån som kan skriva sitt nummer och skicka viken kod de blivit smsade sen

Släng iväg ett hej iaf

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

wolverfine
Visningsbild
F 30 Hjälte 152 inlägg
0
Finns det någon anledning till varför du inte kan gå till typ ungdomsmottagningen och ta kondomer? (om de fortfarande ger ut gratiskondomer?)
Eller varför inte gå till apoteket?

Ingen status

Tvillingen
Visningsbild
P 28 Örebro Hjälte 3 117 inlägg
0
Om din mamma nu väl öppnar ett paket adresserat till dig spelar det väl ingen roll vilket telefonnummer som står skrivet? Annars så brukar inte de flesta öppna andras brev, så du kan nog vara lugn. Annars håller jag med wolverfine, gå till ungdomsmottagningen eller apoteket om du är orolig.

Jag är ond!

Nicke
Visningsbild
P 28 Veteran 1 inlägg
-2

Svar till Heilin [Gå till post]:
Hej vad bra att du vill använda kondomer om du ska ha samlag och det är bra att du är ärlig och säger som det är ( får jag bara säga att jag gillar inte att ha kondomer men i bland kan det vara bra

Heilin
Visningsbild
F 17 Legend 13 inlägg
Trådskapare
0
Jag går inte till ungdomsmottagningen för att jag bor i norrland dvs jättelångt dit , om mamma öppnar kmr hon tro att det är felleverans vilket är bättre än att hon fattar att jag beställt och då kmr vikja ha värsta snacket i timmar

Släng iväg ett hej iaf

Heilin
Visningsbild
F 17 Legend 13 inlägg
Trådskapare
0
Har fixat det nu iaf så behöver inge hjälp

Släng iväg ett hej iaf

HerrGroda
Visningsbild
P 23 Legend 69 inlägg
0

Svar till Heilin [Gå till post]:
Tror inte de skriver med något telefonnummer i brevet, gjorde de iaf inte när jag beställde, det var förvisso något år sedan... Skulle någon fråga så är det bara säga att det är något som RFSu säkert skickar ut till alla :)

lodjuret1
Visningsbild
P Veteran 5 inlägg
0
... tror snacket i timmar är bättre med tanke på att du är minderårig...

Forum » Livet » Sex & Sinne » Hjälp mig kondomer

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons