Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sockerpiller mitt i kartan?

Skapad av Borttagen, 2017-12-07 19:05 i Sex & Sinne

820
1 inlägg
-1 poäng
Sex och blandat
Rosen12345
Visningsbild
F 16 1 inlägg
-1
Hej, jag har börjat på min första karta med p-piller och kom på att jag åker utomlands om 10 dagar. Om 10 dagar ska jag även börja ta mina sockerpiller som gör att jag kommer få min mens när jag är där. Jag har läst att man inte ska skjuta upp mensen förrens efter ca tre månader så det är inget alternativ. Min fråga är om man kan börja med sockerpiller mitt i en karta så att jag får min mens nu istället för mär jag är på semester?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Ungdom » Sex & Sinne » Sockerpiller mitt i kartan?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons