Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sög av min kompis i omklädningsrummet

Skapad av Adde20, 2019-12-28 20:02 i Sex & Sinne

13 681
9 inlägg
-5 poäng
Sex och blandat
Adde20
Visningsbild
P 19 Veteran 1 inlägg
-3
Hej är 13 år och för en vecka sen så hade jag oralsex med en killkompis.. Efter att vi hade haft gymnastik så stannade jag och min kompis kvar och pratade med läraren om våra betyg. När vi hade pratat klart med läraren gick vi för att byta om. Jag går igenom mina grejer och inser att jag glömt min handduk så jag frågar om jag kan låna hans, han sa att jag kunde få låna den efter han så jag väntade i duschrummet medans han blev klar. när han kommit ur duschen och skulle ge mig handduken så hade han stånd! Han sa att han fick det för att han tänkte på hur det skulle vara att bli avsugen i duschen. Han frågade om jag sög av honom så skulle han suga av mig. Sa att jag inte ville men han tjatade och sa: vill du inte veta hur det känns? Och det ville jag ju så jag satt mig på knä och började runkar honom och sedan suga på hans snopp slutade väldigt fort för det smakade kiss och någonting annat som jag inte riktigt kan förklara. Han sa att om jag sög av honom så skulle jag få en riktigt bra avsugning efteråt så gjorde som han sa och satt min mun mot hans snopp och förde huvudet fram och tillbaka för att efter 2 minuter få sperma i hela munnen han förvarnade mig inte eller nånting. Började hosta upp hans sperma i handfatet på toaletten. Men nu var det hans tur att suga av mig men just då kom idrottsläraren in i omklädningsrummet och frågade varför vi inte var på nästa lektion och bad oss lämna omklädningsrummet. Och nästa dag så sa han att han inte tänkte suga av mig och tyckte jag var äcklig och sa till hans vänner att jag var bög. känner mig sviken av min kompis och mobbad av mina andra vänner för att de kallat mig bög.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

William_06
Visningsbild
Veteran 13 inlägg
-2

Svar till Adde20 [Gå till post]:
Att bli sviken på det sättet är inte så kul. Men faan vad jag också hade velat suga av någon. Har redan blivit avsugen av min kusin men det var ganska länge sedan. Jag har blivit tillfrågad om jag vill suga av min kusin men sa nej för jag tänkte att det inte skulle smaka så gott.
Var det äckligt innan du fick i dig sperman också?

William_06
Visningsbild
Veteran 13 inlägg
0

Svar till William_06 [Gå till post]:
Föressten så hade du tyckt det hade varit skönt att bli avsugen. Det känns nästan som att runka men inte riktigt, det är lite blötare. Och man slappnar av mer än vad man gör när man runkar.

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till William_06 [Gå till post]:
Nej
Jag blir jättespänd och obekväm.

Troligen för att tjejer ofta är rättså dåliga på det

The leetest herperderper

Oliver_O
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Svar till William_06 [Gå till post]:
jaa samma för mig, min kusin sög av mig när jag var mindre och jag sög av honom. var nästan alltid någon som blev avsugen för det fanns inte mycket man kunde göra pluss att det var skönt! Hade inte fått sperma då så minns faktiskt inte om hans snopp smakade äckligt....tyckte det var kul iallafall.


Forum » Livet » Sex & Sinne » Sög av min kompis i omklädningsrummet 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons