Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Sommarjobb

Skapad av svenne123, 2013-05-20 16:45 i Skola & Jobb

2 041
13 inlägg
12 poäng
svenne123
Visningsbild
Kändis 7 inlägg
0
Någon har säkert skrivit om sommarjobb. Men jag är 15 år, är något sommarjobb man kan göra när man är 15 år. något cafe hotell vad som helst,ge tips på vissa hotell eller företag som man får sommarjobb på. eller ica maxi coop Willys, snälla lite hjälp. för jag måste få ihop pengar

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

tchomaz
Visningsbild
Hjälte 2 088 inlägg
10

Svar till svenne123 [Gå till post]:
du har ju lagt fram några alternativ själv, så varför inte börja fråga runt på de ställena?

Face
Visningsbild
P 24 Hjälte 105 inlägg
1
Klippa gräsmattan åt rika pensionärer?

Ingen status

Jopmok
Visningsbild
P 26 Hjälte 1 552 inlägg
0

Svar till svenne123 [Gå till post]:
Kolla på arbetsförmedlingens hemsida, skriv ett CV och bomba alla tänkbara företag och verksamheter som är villiga att anställa sommarjobbare i ditt område.

Paradox
Visningsbild
P 30 Göteborg Hjälte 3 850 inlägg
0

Svar till svenne123 [Gå till post]:
Du svarar på din egen fråga. Förvänta dig inte några mirakel dock; de flesta har redan skrivit sommarschema/är mitt uppe i det, och tagit in tillräckligt med anställda. Var ute i tid nästa gång.

Snutte.

Panda
Visningsbild
P Rönninge Hjälte 3 815 inlägg
1
Du är för jävla sent ute. Tvivlar på att du hittar annat än tidningsbud.

Hatar allt.

ambulansbrandman
Visningsbild
P 27 Kändis 4 inlägg
0
Du kan ju ringa eller hälsa på företagen, du drog ju upp en del. Prata med dem och kolla om det finns något för sommaren. Kolla också på arbetsförmedlingen. Har du inga kontakter som du kan få något jobb hos då som t.ex inom familj/släkt/vänner? Äldreboenden brukar för övrigt alltid söka vårdare, men det kan ibland vara krav på erfarenhet eller att man ska vara utbildad undersköterska dock. Men om du inte har något emot äldre så ta en kik på det, ring äldreboenden.
sandra111
Visningsbild
F 29 Hjälte 3 497 inlägg
0
Vet inte hur ni har i Sverige men iaf här i Finland kan man söka sommarjobb till Kommuner (sin egen kommun eller så någon kommun där nära). Skicka in ansökning bara. Det brukar vara ganska tidigt man ska göra det men man kan ju kolla ifall det är någon som inte tagit emot så det finns en ledig plats.
Annars kanske någon glasskiosk?

20.12.2007 <3

Jopmok
Visningsbild
P 26 Hjälte 1 552 inlägg
0
En vän till mig ansökte för någon vecka sedan och har preliminärt fått jobb som telefonförsäljare, så hopplöst är det ju inte.

Svar till Paradox [Gå till post]:

Svar till Panda [Gå till post]:

Zell
Visningsbild
P 27 Stockholm Hjälte 1 663 inlägg
0

Svar till svenne123 [Gå till post]:
Nu är det för sent att söka sommarjobb, tyvärr.
Du måste vara tidigt ute genom att gå till olika företag och ge ut cv, sedan måste du ringa dem och tjata på dem för att visa intresse.
Jag var ute i Januari iår och lämnade cv till cirka 40 lika företag, fick inte ett enda svar. Som tur är så har jag fått fast deltids jobb nu genom vänner.

Ingen status

Paradox
Visningsbild
P 30 Göteborg Hjälte 3 850 inlägg
0

Svar till Jopmok [Gå till post]:
Det är sådana jobb som alltid tar in. Jag menade alternativen som han hade tagit upp.

Snutte.

CrazyFarmor
Visningsbild
P 29 Hjälte 69 inlägg
0
Söka kan du alltid göra, men med dagens ungdomsarbetslöshet tror jag inte att så många fler än typ McDonalds tar in 15 åringar.
Seroster
Visningsbild
30 Kristianstad Hjälte 6 655 inlägg
0
Jobb finns om du vågar snacka med folk och om du vågar vara framåt.
Gå runt i rika kvarter, knacka på dörren och fråga om de har någon syssla som behöver utföras för en liten peng och se vad de har, klippa gräs, vända landet, slänga ut kompost på rabatten, tvätta bilen, hugga ved.
Jag gjorde det när jag var yngre, fick nästan lika mycket som de som hade jobb på kommunen, men frihet att jobba när jag ville och hur mycket jag ville. Fick även en del stamkunder som jag skottade snö åt och helgjobbade hos året om.

Seroster ser dig.


Forum » Livet » Skola & Jobb » Sommarjobb

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons