Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

  • Visningsbild
    2010-05-13 02:17

    Marylandkakor, Youtube och Lösenord!


    God kväll kakälskare, Massor av nyheter nedan! Marylandkakor är för övrigt bäst, eller vad säger du Soode?

    Hur som helst, det har hänt massor senaste dagarna! Som ni säkert sätt så har vi en youtubesplash och en ny youtubekanal mot en ny youtubehälsning(!). Tanken är att vi ska publicera material genom youtubekanalen och länka in dem mot siten, det är ett projekt vi körde igång i fredags och kommer köra stenhårt på det, vilket tar mig till nästa punkt.

    Om ni missat så har vi lyft upp Midnattmannen som Marknadsföringsansvarig och han har hand om en marknadsgrupp som kommer att arbeta med att sprida reklam för den här hemsidan på så många sätt det går. Är du intresserad av att medverka i planeringen behöver du bara kontakta Midnattmannen.

    Vi har också haft en del rykten om en sida som visar lösenord på användare här på Hamsterpaj. Jag vill upprepa att den här sidan är *gammal* och irrelevant, men eftersom en del folk är oroliga och inte helt säkra på att de faktiskt bytt så har vi gjort det åt er.

    Inloggningen och inställningar där ni ändrar lösenord är helt uppdaterad till en ny lösenordsversion. När ni loggar in på sidan kommer era lösenord automatiskt byta krypteringsalgoritm som ger er en mycket högre säkerhet på era lösenord. Ni behöver alltså inte göra någonting, logga in och kör på! =) Har ni problem med inloggningen så kontakta någon utvecklare så hjälper de er.

    Sista nyheten från oss utvecklare är att servern som varit väldigt seg, grinig och instabil har äntligen lyckats lagas och resultatet kommer att märkas de närmaste dagarna: Den kommer att vara mycket snabbare, och mycket mindre nertid, vi kommer eventuellt behöva lite nertid för större uppdateringar men över lag kommer sidan fungera mycket snabbare. =)

    Vi har också fått in ett gäng nya priser till Bejeweled och Oboy-zone, jag rekommenderar er starkt att delta i tävlingarna. Priserna presenteras om ett par dagar men jag tänkte ger er lite extra tid att medverka. Det är 9 dagar kvar till Rix FM-festivalen i stockholm och ni har fortfarande chansen att vinna presspass till festivalen!


    « Tillbaka
  • 5 kommentarer

    • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
    • 0
      !
      Visningsbild

      Insomnia P30 från Smålandsstenar - 2010-05-15 01:33 - Svara


      kommenterar här endast för att moodh gav mig en ro ^^ det var kul

    • 0
      !
      Visningsbild

      Cookie-Monster P31 - 2010-05-13 22:16 - Svara


      Jag tänker inte kommentera ang. kakor, då mitt namn avslöjar vad jag anser =)

    • 0
      !
      Visningsbild

      Nobodywashere P33 från Lilla Edet - 2010-05-13 13:12 - Svara


      Grattis till midnattmannen säger jag bara.

    • 0
      !
      Visningsbild

      Martin P37 från Göteborg - 2010-05-13 10:15 - Svara


      Mmm, kakor... *drömma*

    • 0
      !
      Visningsbild

      Soode P - 2010-05-13 02:35 Online - Svara


      KAKOR!!! <3

Annons
Annons
Annons
Annons