Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

  • Visningsbild
    2010-08-08 08:17

    Det är en hamstertass, lovar!


    Nördarlördagskväll!

    Hejsan. Jag tänkte tipsa er om att faktiskt scrolla längst ner på sidan! Del ett av ett stort projekt Midnattmannen och vi kodare håller på med är klart, för första gången sedan 2003 har Hamsterpaj en ordentlig sidfot med en massa snabblänkar, kontaktinformation, statistik (modulen statistik är numera borta) och "min profil"-länkar.

    Det finns även en fin tass (vi låtsas att det är från en hamster) som hjälper er tillbaka till toppen av sidan på ett simpelt klick!

    Det här är som sagt del ett och vi kommer att släppa uppdateringar de kommande dagarna som förändrar utseendet på sidan ännu mer. Oroa er inte, det blir inga konstiga ändringar, allt kommer att ligga där det låg innan, fast helt enkelt lite bättre, snyggare och lättare!

    Oh, förresten:
    Det går rykten om att 10 smilies som används på sidan genom åren har hittat hem igen och är redo att förpesta tråkmånsars tillvaro!

    « Tillbaka
  • 16 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons